Concept VR3450 2v1 Perfect Clean Laser 3D + Zubná kefka Concept ZADARMO - Robotický vysávač s mopom

Robotický vysávač s mopom Concept VR3450 2v1 Perfect Clean Laser 3D
Pri kúpe tohto výrobku od nás dostanete Zubnú kefku Concept ZADARMO.
Robotický vysávač s mopom na všetky typy podláh
Funkcie: vysávanie, suché a mokré čistenie
Automatické dobíjanie a pokračovanie v čistení
Senzory nárazu a pádu
Možnosť vopred vybrať miestnosti, ktoré sa majú čistiť
Plán upratovania, ovládanie hlasom a aplikáciou
Trojstupňový systém čistenia
Prekonáva prekážky do 2 cm, laserová navigácia
Balík služieb ZDARMA
Kúpou tohto vysávača do 31.12.2024 získate možnosť využiť 60-dňovú záruku na testovanie a 7-ročnú záruku na motor BLDC. Svoj nový vysávač môžete testovať v pohodlí domova až 60 dní. Ak s ním nebudete z akéhokoľvek dôvodu spokojní, môžete ho do 60 dní od zakúpenia vrátiť a spoločnosť Concept vám pošle peniaze. Ak si vysávač ponecháte, získate predĺženú 7-ročnú záruku na BLDC motor.
Chcete využiť túto akciu? Zaregistrujte sa do 14 dní od zakúpenia vysávača na stránke Concept "Šikovne vymyslené výhody".
 
Dokonalá čistota s robotickým vysávačom Concept
Robotický vysávač Concept VR3450 2v1 PERFECT CLEAN Laser 3D vás zbaví starostí s vysávaním a udrží váš domov čistý. Dobre si poradí so širokou škálou povrchov. Vaše podlahy budú dokonale čisté vďaka funkcii vysávania, mopovania, mokrého a suchého čistenia. Prináša nielen moderné funkcie, ale aj atraktívny dizajn. Inteligentný robotický vysávač sa sám nabije a potom pokračuje v upratovaní. V prípade potreby dokáže automaticky vyprázdniť aj nádobu na nečistoty.
Inteligentná navigácia a ovládanie
Robotický vysávač Concept je vybavený veľmi užitočnou laserovou navigáciou. Vďaka nej dokáže presne rozpoznať prostredie a naplánovať tak najefektívnejšiu trasu upratovania. A keďže tento typ navigácie nie je ovplyvnený zmenami osvetlenia, vysávač bude stabilne pracovať aj pri slabom osvetlení. Inteligentný vysávač je kompatibilný s inteligentnými mobilnými zariadeniami, čo vám umožní zapnúť alebo zmeniť vysávanie na diaľku pomocou aplikácie. Môže byť tiež ovládaný pomocou hlasových asistentov Amazon Alexa a Google Home.
Silná batéria a automatické vyprázdňovanie
Vysávač Concept je vybavený výkonnou Li-Ion batériou s kapacitou 5200 mAh. Vďaka nej dokáže nepretržite upratovať až 300 minút. Ak je batéria na pokraji vybitia, robotický vysávač sa automaticky dostane do nabíjacej základne. Nemusíte sa o nič starať, vysávač pracuje úplne samostatne. Nabíjanie batérie trvá približne 5 hodín. Pre úplné pohodlie umožňuje aj automatické vyprázdňovanie zbernej nádoby do stanice, ktorá obsahuje jednorazové vrecko na nečistoty.
Dôkladné vysávanie a mopovanie
Tento inteligentný robotický vysávač s mopom nielen vysáva prach a omrvinky, ale aj dôkladne mopuje a poskytuje tak dokonalú starostlivosť o podlahy vo vašej domácnosti. Pri suchom čistení využíva kefy, ktoré pomáhajú pri upratovaní. Pri mokrom čistení sa podlaha navlhčí vodou a roztokom, ktorý potom odstráni nečistoty. Tie sa potom vysajú do k tomu určenej nádoby. Pri vysávaní sa používa


Eintrag mit gleichem EAN

Preisentwicklung

14.09.2024
559,00 €

Hersteller

Concept