2023-2024 NBA karty Panini Donruss Optic Fast Break Box

2023-2024 NBA basketbalové karty Panini Donruss Optic Fast Break Box je balení sběratelských karet NBA. Balení obsahuje 10 balíčků po 9 kartách. Celkem tak získáte 90 vzácných karet. Jedná se o produkt vhodný pro pokročilé sběratele, protože v něm získáte velký počet speciálních karet, které obohatí Vaší sbírku.
Každý Fast Break Box obsahuje:
1x Autographs
18x Insert/Parallel
Sbírejte sadu Fast Break Signatures, která obsahuje staré i nové superhvězdy ligy! Podívejte se na Fast Break Signatures v nové růžové paralelní sadě (#'d/25)!
Podívejte se na exkluzivní paralely Fast Break v podpisech Rated Rookies některých nejlepších nováčků z draftu NBA 2023! Najděte paralely číslované již od 1!Najděte řadu exkluzivních základních paralel s obsahem Fast Break, včetně následujících: Fast Break Holo, fialové (#'d/99), červené (#'d/75), modré (#'d/49), růžové (#'d/25), zlaté (#'d/10) a černé (#'d/1)! Hledejte také paralely Fast Break Red a Yellow (#'d/7) a Neon Green (#'d/5), které jsou letošní novinkou Fast Break!V sadě Base Rated Rookies hledejte 50 nejlepších nováčků z draftu NBA 2023!
V exkluzivní Holo Fast Break Parallel hledejte následující inserty: V této kolekci najdete: Elite Dominators, The Rookies, Lights Out a Raining 3s! Hledejte také nové inserty Rising Suns a Red Hot Rookies!
Více o speciálních kartách v přiložených obrázcích a Product Breakdownu.
PRODUCT BREAKDOWN:RATED ROOKIE SIGNATURES: Donruss Optic se vrací s edicí Rated Rookie Signatures, která představuje některé z nejlepších nováčků draftu NBA 2023! Ve Fast Break Boxech najdete různé exkluzivní paralely pro podpisy Rated Rookies, včetně: Fast Break, Fast Break Pink (#'d/25) a Fast Break Black (#'d/1)!BASE: Najdete zde řadu exkluzivního paralelního obsahu Base Fast Break, včetně následujících: Fast Break Holo, fialová (#'d/99), červená (#'d/75), modrá (#'d/49), růžová (#'d/25), zlatá (#'d/10) a černá (#'d/1)! Hledejte také paralely Red & Yellow (#'d/7) a Neon Green (#'d/5), které jsou letos ve Fast Breaku novinkou!INSERTS: Sbírejte exkluzivní Holo Fast Break paralelně v následujících sadách insertů: Elite Dominators, The Rookies, Lights Out, Raining 3s, stejně jako nové inserty Rising Suns a Red Hot Rookies!


La entrada con el mismo EAN

Historial de precios

7 sept. 2024
437,20 €

Fabricante

PANINI