Panini 2023 NFL karty Panini Zenith Football Hobby Box

2023 NFL karty Panini Zenith Football Hobby Box je balení 1 balíčků sběratelských basketbalových karet NFL. V každém balíčku najdete 6 velmi vzácných karet. Toto balení je vhodné pro pokročilé sběratele, kteří chtějí získat vzácné speciální karty a rozšířit tak svou sbírku o drahé kusy.
V každém Boxe najdete:
1x Patch Autographs
1x další Autographs
1x Rookie karta
2x Insert
1x Base karta
Jedinečná fotbalová série Zenith Football se pro rok 2023 vrací se vzhledem a atmosférou, které jsou charakteristické pro značku Zenith, a s oblíbenými vzory a inserty, které sběratelé znají od A do Z.Najděte kartičky s autogramy a buď jeden, dva, tři, čtyři nebo pět kusů memorabilií číslovaných od 299 až po 1!Podívejte se na pestrou škálu insertů, které jsou bezesporu "zenitové", včetně legendárního Z-Teamu, stejně jako Z-Stars, Zeal of Approval a mnoho dalšího.Ikonický a hobby exkluzivní insert Epix Play, Game and Season se vrací v oranžové, fialové a smaragdové verzi.Fotbal 2023 Zenith obsahuje také speciální optický insert Contenders Rookie a Veteran Ticket Preview, které najdete pouze v hobby SKU.
Klíčový nováčci: C.J. Stroud, Bryce Young, Anthony Richardson, Bijan Robinson, Will Levis, Zay Flowers, Dalton Kincaid, Jahmyr Gibbs, Quentin Johnston, Jordan Addison, Jaxon Smith-Njigba, Zach Charbonnet, Hendon Hooker, Michael Mayer, Will Anderson Jr. a další.
Vice o speciálních kartách najdete v přiložených obrázcích a Product Breakdownu.
PRODUCT BREAKDOWN:BASE / ROOKIES: Zenith Football 2023 obsahuje základní sadu 200 karet, včetně 100 nováčků. Hledejte paralely Artist Proof ve stříbrné, zlaté, smaragdové a platinové barvě.ROOKIE PATCH AUTOGRAPHS / Z-JERSEY AUTOGRAPHS / CONTENDERS OPTIC ROOKIE TICKET PREVIEW: Získejte vzrušující soubor pamětních karet s autogramy a suvenýry od největších hvězd NFL a nejzářivějších nováčků.Z-TEAM / Z-STARS / EPIX MOMENT: Podívejte se na pestrou škálu insertů, které jsou nepopiratelně "zenitové", včetně legendárních Z-Team a Z-Stars. Najdete zde také ikonickou a hobby exkluzivní Epix chase, která obsahuje verze Play, Game a Season v oranžové, fialové a smaragdové barvě.
Pokud byste se chtěli dozvědět o produktech NFL karet více, neváhejte se podívat na článek, který se tomu věnuje.


Product in other shops

Price history

Jul 23, 2024
€359.96

Manufacturer

PANINI