Panini 2023-2024 basketbalové karty Donruss Turkish Airlines Euroleague Gravity Pack

2023-2024 basketbalové karty Panini Donruss Turkish Airlines Euroleague Gravity pack je balení karet evropské ligy basketbalu. V jednom balíčku získáte 5 karet. Jedná se o produkt vhodný pro fanoušky evropského basketbalu neb osběratele, kteří chtějí získat kartičky hráčů v evropských soutěžích.
Panini Donruss Euroleague Basketball 2023-24 Gravity Box je balení, kde můžete sbírat legendy evropského basketbalu!Kultovní série Donruss debutuje v Eurolize se vzrušující edicí Panini Donruss Turkish Airlines Euroleague Basketball 23-24 Gravity Box! Objevte 155 karet s hvězdami současnosti, 35 karet s legendami minulosti a karty nováčků s 5 nejlepšími hráči týmu Euroligy a 5 hodnocenými perspektivními hráči.Najděte hvězdy Olympiakosu a Panathinaikosu!Kolekce obsahuje karty s největšími talenty, jako jsou Luka Dončič, Victor Wembanyama, Pau Gasol, a řecké legendy jako Spanoulis, Diamantidis a Papaloukas. Prožijte znovu skvělé okamžiky našich týmů s kartami svých oblíbených hráčů.Najděte inserty s tématy, jako jsou nejlepší hráči, nejzajímavější momenty a retro série. Hledejte poutavé inserty Optic Chrome a Downtown a Nightmoves SSP. Každá obálka obsahuje paralelní kartu Yellow Flood a některé skrývají paralelní kartu Neon Green Flood s číslem #/25.
Více o speciálních kartách najdete v přiložených obrázcích.
Podívejte se na kompletní nabídku basketbalových karet.Chcete-li se dozvědět více o produktech karet basketbalu, přečtěte článek jim věnovaný.


Product in other shops

Price history

Jul 30, 2024
€2.76

Manufacturer

PANINI