Panini 2023-2024 NBA karty Panini Donruss Optic International Hobby Box

2023-2024 NBA karty Panini Donruss Optic International Hobby Box je balení sběratelských karet NBA. Balení obsahuje 20 balíčků po 4 kartách. Celkem tak získáte 80 vzácných karet. Jedná se o produkt vhodný pro pokročilé sběratele, protože v něm získáte velký počet speciálních karet, které obohatí Vaší sbírku.
Produkt International nahrazuje původní asijskou verzi TMALL.
Každý Hobby Box obsahuje:
20x Insert/Parallel
Velmi oblíbená edice Donruss Optic se vrací a přináší základní sadu 250 karet, která obsahuje 200 základních a 50 hodnocených nováčků!Vydejte se na honbu za Base a Base Rated Rookies Hobby International-Exclusive Red International, Red and Gold International (#'d/99) a Gold International (#'d/10) paralely!Sbírejte sady insertů v paralelách Red International, Red and Gold International (#'d/99) a Gold International (#'d/10), jako jsou Elite Dominators, The Rookies, Lights Out a Raining 3s! Tyto paralely hledejte také v nových insertech Rising Suns a Red Hot Rookies!Hledejte Rated Rookie Signatures v exkluzivních paralelách Green International, které jsou letošní novinkou!Oblíbené sady autogramů hledejte v exkluzivní paralelce Hobby International Green International, která obsahuje: Opti-Graphs, Rookie Optics Autographs, Retro Series Signatures a nové Rookie Dual Signatures!Podívejte se na SSP Inserts Slammy! a Alter Ego, které jsou náhodně vloženy do boxů Hobby International!
Více o speciálních verzích karet najdete v Product Breakdownu a přiložených obrázcích.
PRODUCT BREAKDOWN:RATED ROOKIE SIGNATURES INTERNATIONAL: Hledejte Rated Rookie Signatures v exkluzivní paralelce Hobby International Green International, která je letos nová!BASE RATED ROOKIES: Sbírejte Hobby-International-Exclusive Red International, Red and Gold International (#'d/99) a Gold International (#'d/10) paralely pro Base a Base Rated Rookies!ROOKIES OPTICS AUTOGRAPHS / OPTI-GRAPHS / ROOKIE DUAL SIGNATURES: Hledejte oblíbené sady s autogramy v Hobby International-Exclusive Green International parallel, která je letos novinkou! Najděte také zbrusu nové Rookie Dual Signatures!
Podívejte se na kompletní nabídku basketbalových karet NBA.


Product in other shops

Price history

▲26.99%
Sep 19, 2024
€319.96
▼-10%
Aug 12, 2024
€251.96
Aug 4, 2024
€279.96

Manufacturer

PANINI