Panini 2023-2024 Select Premier League International Hobby box - futbalové karty

2023-2024 Panini Select Premier League International Hobby Box je balení 12 balíčků po 5 kartách. Celkem tak získáte 60 kousků do své sbírky fotbalových karet. Sbírejte nejlepší hráče anglické Premier League. Toto balení je vhodné pro pokročilejší sběratele protože zde mají možnost získat speciální verze karet jako jsou podpisové a pamětní karty nebo různé druhy paralel a insertů.
Produkt International nahrazuje původní asijskou verzi TMALL.
Každý Hobby International Box obsahuje:
5x Insert/Insert Parallel
8x Parallel z toho jsou 3 Numbered
1x Autographed
Populární a energická fotbalová série Select Premier League Soccer se pro sezónu 2023-24 vrací s velkolepou základní sadou 250 karet, která nabízí tři různé úrovně sběratelství: Terrace, Mezzanine a Field Level.Mimořádně oblíbená paralelní sada Peacock se vrací jako exkluzivní produkt Hobby International.Shánějte úžasné karty s autogramy a memorabiliemi největších hvězd Premier League v insertech Select Signatures, Pitchside Signatures a Autographed Memorabilia.Sbírejte základní sadu s 250 kartami!
Více informací o speciálních kartách najdete v Product Breakdownu a přiložených obrázcích.
PRODUCT BREAKDOWN:BASE: Živá a oblíbená Select Premier League Soccer se pro rok 2023-24 vrací s velkolepou základní sadou 250 karet, která obsahuje tři různé úrovně sběratelství a velmi populární paralelní kartu Peacock.
AUTOGRAPHS: Nahlédněte do úžasných karet s autogramy a memorabiliemi největších hvězd Premier League v insertech Select Signatures, Pitchside Signatures a Autographed Memorabilia.


Product in other shops

Price history

Aug 4, 2024
€159.96

Manufacturer

PANINI