Wizards of the Coast Magic the Gathering Duskmourn House of Horror Play Booster Box

Balení Magic the Gathering Duskmourn House of Horror Play Booster Box obsahuje 36 balíčků z edice Duskmourn. V každém balíčku najdete 15 karet.
Play Boostery jsou ideální pro Limited play a jejich otevírání je zábavné, s možností uměleckých karet, alternativních obrázků, speciálních rámečků a dalších Rares a/nebo Mythics.
Speciálně vyvážené pro Limited Play, vezměte si 6 Play Boosterů a postavte si balíček a bojujte s přáteli v Sealed hrách, nebo si vezměte 3 balíčky a rozdejte si je a postavte si balíčky v Booster Draftu.
Když jste uvězněni v nekonečných chodbách Duskmournu, jediná cesta ven vede skrz. Spojte se s odvážnými přeživšími a probojujte se do srdce Domu. Odvažte se vstoupit do Duskmournu, domu obklopujícího rovinu, který připravuje půdu pro oživení největších obav vašich protivníků.
Každé balení obsahuje 1-4 karty vzácnosti Rare nebo vyšší a 3-5 Uncommon, 6-9 Common a 1 Land karty. 1 karta libovolné rarity je Traditional Foil. Traditional Foil Mythic Rare se nachází v 1 % boosterů a Traditional Foil Land nahrazuje Land ve 20 % boosterů.
Každý Play Booster obsahuje 1-4 karty vzácnosti Rare nebo vyšší, včetně možnosti vzácné karty Borderless Mythic Rare z historie Magicu.
Každý Play Booster Box se skládá z 36 Duskmourn House of Horror Play Boosterů, kde každý z nich obsahuje 14 MTG karet a 1 žeton/ad kartu nebo Art kartu.
 


Product in other shops

Price history

Aug 15, 2024
€147.96