Panini 2024 Panini Prizm WWE Wrestling Under Card Box

2024 Panini Prizm WWE Wrestling Under Card Box je balení sběratelských karet WWE Wrestling. Jeden Box obsahuje 10 balíčků karet. Každý balíček se skládá 9 kartiček. Celkem tak získáte 90 karet WWE. Toto balení je vhodné pro fanoušky wrestlingu a pokročilejší sběratele, kteří chtějí kromě karet základní sady získat i speciální verze, jako jsou karty s autogramy, pamětní karty nebo další inserty a paralely.
Každý box obsahuje:
1x Autograph
12x Prizms
6x Inserts
Prizm Under Card se opět vrací s úderným vydáním pro celý WWE vesmír!Novinka v roce 2024 - hledejte exkluzivní Under Card Black Color Blast.Podívejte se na řadu nových exkluzivních variací základny Under Card! Novinka v roce 2024 - honba za zlatými paralelami #'d /10!
Více informací o speciálních kartách najdete na přiložených obrázcích a v Product Breakdownu.
PRODUCT BREAKDOWN:BASE HORIZONTAL / BASE VERTICAL / PRIZMATIC ENTERANCES: Najděte Under Card exkluzivní paralely!LEGENDARY SIGNATURES: Hledejte autogramy některých nejvlivnějších superhvězd v historii WWE v sekci Legendary Signatures.BLACK COLOR BLAST: Pronásledujte Black Color Blast, který lze nalézt pouze v Prizm Under Card!THROWBACK SIGNATURES: Najděte autogramy s klasickým designem Prizm 2013!


Product in other shops

Price history

Sep 7, 2024
€219.96

Manufacturer

PANINI