Panini 2024 Panini Score NFL Football Hobby Box

2024 Panini Score NFL Football Hobby Box 10 balíčků karet NFL. V každém balíčku naleznete 40 kartiček amerických fotbalistů. Celkem tak získáte 400 karet amerického fotbalu. Tento produkt je vhodný pro fanoušky NFL a pokročilé sběratele, kteří chtějí získat větší počet karet s hodně speciálními verzemi jako jsou podepsané karty, memorabilie, inserty a paralely.
Každý Box obsahuje:
4x Autographs
90x Rookie
36x Insert
10x Paralel
Score Football, jedna z nejuznávanějších sérií v karetním průmyslu, se vrací, aby velkolepě zahájila sběratelskou sezónu 2024 komplexní poctou NFL, která obsahuje masivní základní sadu 400 karet (včetně 100 Rookies), dynamické inserty, autogramy a mnoho dalšího. Od nových tváří na nových místech až po nejžhavější nováčky - Score Football 2024 přináší nabitou soupisku insertů s hity hodnými honby nahoru i dolů po kontrolním seznamu. Autogramy nejžhavějších nováčků NFL a největších legend hry (stejně jako mnoha superhvězd mezi nimi) pomáhají 2024 Score Football přinést každému něco.
PRODUCT BREAKDOWN:
Base:- Score Football, jedna z nejuznávanějších značek v karetním průmyslu, se vrací, aby velkolepě zahájila sběratelskou sezónu 2024 komplexní poctou NFL, která obsahuje masivní základní sadu 400 karet (včetně 100 nováčků), dynamické inserty, autogramy a mnoho dalšího.Inserts:- Od nových tváří na nových místech až po nejžhavější nováčky: Score Football 2024 přináší nabitou soupisku insertů s hity, které jsou hodny honby po celém seznamu.Autographs:- Autogramy nejžhavějších nováčků NFL a největších legend hry (a také mnoha superhvězd mezi nimi) pomáhají fotbalovému klubu 2024 Score Football přinést něco pro každého.Pokud byste se chtěli dozvědět o produktech NFL karet více, neváhejte se podívat na tento článek.


Product in other shops

Price history

Sep 22, 2024
€307.96

Manufacturer

PANINI