Zadní kryt Karl Lagerfeld Liquid Glitter Karl and Choupette Heads MagSafe pro Apple iPhone 11, transparentní

Exkluzivní silikonový ochranný kryt Karl Lagerfeld Liquid Glitter Karl and Choupette Heads MagSafe je určen pro model mobilního telefonu Apple iPhone 11. Uvnitř pouzdra jsou přesýpací třpytky.Ty vyniknou jak na sluníčku tak i při domácím osvětlení nebo na večírcích. Jeho elegantní vzhled s nápisem Karl Lagerfeld Liquid Glitter Karl and Choupette Heads na zadní straně obalu zaujme na první pohled. Použitý materiál je pevný, pružný, má příjemný povrch je v ruce fajnově měkký a neklouže.
Každé pouzdro je přesně vyrobeno pro konkrétní model chytrého telefonu, takže nabízí přesné otvory a výřezy pro kameru, reproduktory, konektory, blesk či tlačítka podle typu telefonu. Kryt ochrání nejen zadní část vašeho smartphonu, ale i boční hrany a telefon neztrácí svůj perfektní vzhled. Díky integrované MagSafe technologii bude připevnění na váš telefon snadné a bezproblémové.
Silikonové pouzdro chrání nejen před škrábanci, otřesy, prachem ale i před jakýmkoli znehodnocením, a svým nepřehlédnutelným vzhledem je i skvělým módním...

Historie cen

23. 7. 2024
24,73 €