Univerzální šňůrka 3mk EasyClip, elite vínová (zlatá)

Univerzální šňůrka pro moderní uživatele 3mk EasyClip. Fajnová vychytávka pro bezpečné nošení mobilu. Budete ho mít stále při sobě bez nutnosti držení v ruce, nebo nošení kapse. Odpadne vám i hledání po kabelkách, nebo taškách. Plně funkční gadget, který poskytuje rychlý, snadný a pohodlný přístup k vašemu zařízení. Vyhnete se vyklouznutí z ruky a tak případnému pádu. Je ideální pro aktivní uživatele.
Tento pomocník se skládá ze speciální průhledné vložky, kovových kroužků a silné karabiny. Ultratenká vložka je umístěna mezi smartphone a kryt a šňůrka se upevní k vložce pomocí karabiny. Instalace i deinstalace je jednoduchá zvládne jí úplně každý. Svůj smartphone nosíte na krku, nebo jako kabelku v libovolné výšce, protože délku šňůrky si můžete upravit.
Široké barevné provedení dělá z 3mk EasyClip módní dplněk, který sladíte se svým aktuálním outfitem. Šňůrka je vyrobena z vysoce kvalitního nylonu, který má dlouhou životnost a odolnost proti delaminaci a vyblednutí. Nijak nevadí při nošení, protože je pružná...

Historie cen

▲21.68%
27. 8. 2024
17,85 €
24. 7. 2024
14,67 €

Výrobce

3mk