Sportovní taška (42L) - černá

Sportovní taška unisex je praktickým doplňkem, který doplní každou sportovní stylizaci a kombinuje stylový design s funkčním využitím. Skvěle se hodí na uložení náhradního oblečení a všech nezbytností na trénink i po něm, např. proteinových tyčinek nebo láhve s vodou.
Četné kapsy s různou kapacitou umožňují pohodlně uspořádat obsah tašky. Další kapsa nebo vak na boty umožňuje praktické oddělení náhradních bot nebo mokrého oblečení od zbytku obsahu tašky. Pohodlí při přepravě zajišťuje nastavitelný popruh přes rameno nebo rukojeť pro nošení v ruce.
Hydrofobní impregnační vrstva pokrývá vnější vrstvu materiálu a zabraňuje absorpci vody. Tato vrstva způsobí, že vlhkost kondenzuje na povrchu tkaniny a pak volně stéká.
Taška do posilovny má nastavitelný, odnímatelný popruh popruh s přídavnou ramenní podložkou a rukojeť pro přenášení v ruce se zapínáním na suchý zip. Hlavní komora se zapínáním na dvoucestný zip. 2 kapsy na bocích: 1 otevřená ze síťoviny a 1 větraná kapsa se zapínáním na boty. Další vnitřní kapsy na zip na drobnosti. Nezpevněné laminované dno s gumovými chrániči. Reflexní detaily.
Sportovní taška 42 L - VLASTNOSTI:

rozsah velikostí: univerzální (one-size)


rozměry: 60 x 27 cm (šířka x výška)


objem: cca 42 L


vyrobena ze syntetického materiálu odolného proti roztržení s rip-stop vazbou


odnímatelný pás s nastavením a ramenní podložkou


rukojeť na suchý zip pro přenášení v ruce


hlavní komora s dvoucestným zipem


2 boční kapsy: 1 otevřená + 1 se zapínáním na boty


vnitřní kapsy na zip na drobnosti


nevyztužené laminované dno s gumovými chrániči


reflexní prvky


hydrofobní impregnace materiálu zpomaluje absorpci vlhkosti

Historie cen

3. 8. 2024
43,36 €

Výrobce

4F