2023-2024 Panini Select Premier League Mega Box - fotbalové karty

2023-2024 Panini Select Premier League Mega Box je balení sběratelských karet anglické nejvyšší soutěže. Mega box se skládá z 6 balíčků po 10 kartách. Celkem tak získáte 60 karet hráčů anglické Premier League. Tento Box je vhodný pro začínající sběratele protože získají větší počet karet základní verze a k tomu i nějaké speciální jako jsou podpisové a memorabilia karty nebo parallely a inserty. Pouze v Mega Boxu můžete získat exkluzivní Purple, Gold a Mojo Parallely!
Každý Box obsahuje:
6x Insert
12x Pink Ice Parallel
1x Silver Parallel
Zářivá a oblíbená fotbalová liga Select Premier League Soccer se pro sezónu 2023-24 vrací s velkolepou základní sadou 250 karet, která nabízí tři různé úrovně: Terrace, Mezzanine a Field Level a pestrou škálu paralel.Jak se stalo její vizitkou, Select se může pochlubit ohromující paralelní sestavou, která obsahuje Multi-Color, Camo, Tie-Dye, Zebra, Black a mnoho dalších.Ulovte si úžasné karty s autogramy a memorabiliemi největších hvězd Premier League v insertech Select Signatures, Pitchside Signatures a Autographed Memorabilia.Supervzácné skvosty, jako jsou Stained Glass, Artistic Impressions a Visionary, padnou v průměru po jednom kusu na jeden case.
Více o speciálních kartách najdete v Product Breakdownu a přiložených obrázcích.
PRODUCT BREAKDOWN:
BASE TERRACE / BASE MEZZANINE / BASE FIELD LEVEL: Zářivá a oblíbená fotbalová liga Select Premier League Soccer se pro sezónu 2023-24 vrací s velkolepou základní sadou 250 karet, která obsahuje tři různé úrovně sběratelství: Terrace, Mezzanine a Field Level a pestrou škálu paralel.PITCHSIDE SIGNATURES / AUTOGRAPHED MEMORABILIA / JUMBO SWATCHES: Získejte úžasné karty s autogramy a memorabiliemi největších hvězd Premier League v insertech Select Signatures, Pitchside Signatures a Autographed Memorabilia.STAINED GLASS / ARTISTIC IMPRESSIONS / VISIONARY: Supervzácné skvosty jako Stained Glass, Artisitic Impressions a Visionary připadají v průměru na jeden case.


Položka se stejným EAN

Historie cen

3. 8. 2024
107,41 €

Výrobce

PANINI