Sportovní taška (10L) - růžová

Dámská taška přes rameno je praktickým doplňkem, který doplní každou sportovní stylizaci a kombinuje stylový design s funkčním využitím. Skvěle se hodí na uložení náhradního oblečení a všech nezbytností na trénink i po něm, např. proteinových tyčinek nebo láhve s vodou.
Četné kapsy s různou kapacitou umožňují pohodlně uspořádat obsah tašky. Další kapsa nebo vak na boty umožňuje praktické oddělení náhradních bot nebo mokrého oblečení od zbytku obsahu tašky. Pohodlí při přepravě zajišťuje nastavitelný popruh přes rameno nebo rukojeť pro nošení v ruce.
Dámská taška přes rameno A4 je vyrobená ze syntetického materiálu s hladkým povrchem, který zajišťuje odolnost a snadno se udržuje.
Hydrofobní impregnační vrstva pokrývá vnější vrstvu materiálu a zabraňuje absorpci vody. Tato vrstva způsobí, že vlhkost kondenzuje na povrchu tkaniny a pak volně stéká.
Sportovní taška přes rameno má nastavitelný, odnímatelný popruh s přídavnou ramenní podložkou.
Sportovní taška přes rameno má dvojitou širokou rukojeť pro nošení v ruce nebo na rameni. Hlavní komora se zapínáním na zip. Na bocích jsou 2 kapsy na zip, z toho jedna s odvětráváním na obuv. Uvnitř je další kapsa se zapínáním na drobnosti. Reflexní detaily.
Taška přes rameno - VLASTNOSTI:
rozsah velikostí: univerzální (one-size)
rozměry: 21 x 38 x 18 cm
objem: cca 10 L
vyrobena ze syntetického materiálu, který zajišťuje odolnost a snadno se udržuje
odnímatelný popruh s nastavením a chráničem ramenního popruhu
dvojitá rukojeť pro nošení v ruce nebo na rameni
hlavní komora se zipem
2 kapsy se zapínáním na zip na bocích, z nichž jedna je určena na boty
vnitřní kapsa na zip na drobnosti
reflexní prvky
hydrofobní impregnace materiálu zpomaluje absorpci vlhkosti

Varianty produktu

Historie cen

8. 8. 2024
31,52 €

Výrobce

4F