Dámské bezešvé termoprádlo (horní část) - černé

Dámské termotričko - účinná izolace pro všechny aktivity a roční období
Rozmanitost a charakteristika zimních sportů vyžadovala řešení, která by fungovala v proměnlivých povětrnostních podmínkách a poskytovala plnou volnost pohybu. Díky tomu poskytuje bezešvé prádlo vysoké tepelně izolační vlastnosti a tepelný komfort jak při dlouhých hodinách na sjezdovce, tak při oblíbených každodenních aktivitách v chladných dnech.
Má přizpůsobený střih slim, který přiléhá k tělu a standardní délku sahající k bokům. Bezešvá konstrukce a elastická vlákna zajišťují velmi přiléhavý střih, který působí jako druhá kůže. Vyznačuje se vysokou pružností a zároveň si zachovává svůj střih po mnoho sezón. Díky minimálnímu počtu švů nezpůsobuje otlaky a je bezpečné pro místa, která jsou nejvíce náchylná k podráždění.
Nejlépe funguje jako první vrstva oblečení (first layer), kterou lze nosit přímo pod mikinou nebo fleecem, zejména v chladných a mrazivých dnech.
Termoprádlo je vyrobeno ze syntetického materiálu, který zajišťuje odolnost a snadno se udržuje. Díky přídavku elastanu (5%) je materiál elastický a pohodlně sedí na postavě.
Dámské termotričko s rychleschnoucími vlákny, která podporují odvádění vlhkosti daleko od těla. Kulatý výstřih pod krk. Raglánové rukávy neomezují v pohybu.
Přečtěte si: Termoprádlo – důležitá součást Vašich sportovních aktivit
Zimní termoprádlo - VLASTNOSTI:

rozsah velikostí: XS-L


střih: slim, který se přizpůsobí siluetě


standardní střih s délkou k bokům


vyrobeno ze syntetického materiálu, který zajišťuje odolnost a snadno se udržuje


elastický materiál díky přidanému elastanu (5%)


jednotné barevné provedení, které se hodí k mnoha stylizacím


bezešvá konstrukce, vhodná jako první vrstva oblečení (first layer)


kulatý výstřih


raglánové rukávy


rychleschnoucí vlákna odvádějí vlhkost

Historie cen

18. 9. 2024
39,47 €

Výrobce

4F