Flesh and Blood TCG - Rosetta Blitz Deck Collection

Flesh and Blood TCG - Rosetta Blitz Deck Collection je balení 4 předpřipravených balíčků, 2 Booster balíčků po 16 kartách, herní podložky a krabičky na karty. Pro začátečníky je Blitz Deck Collection ideálním produktem, protože obsahuje předpřipravené balíčky a doplňky pro začátek s hrou Flesh and Blood. Poskytne Vám 4 balíčky o 40 kartách připravených rovnou ke hře.
S návratem do Arie se vrací i talent Elemental, díky kterému budou hrdinové ovládat a spojovat karty Země a Blesku jako nikdy předtím! Cesta Země odměňuje pomalé a vytrvalé, trpělivě sázející semínka pro bohatou úrodu. Cesta Blesku odměňuje rychlé a horlivé, kteří hoří jasně jako padající hvězda. Přežijete... nebo přebijete?
Obsahuje 4 balíčky Rosetta Blitz Decks (Florian, Verdance, Aurora a Oscilio), 2 booster balíčky Rosetta, které lze použít k úpravě každého z balíčků, a krásnou gumovou hrací podložku Seed of Candlehold se zónami, to vše zabalené v úložném boxu.
Ideální produkt pro nové hráče, kteří chtějí začít svou objevitelskou cestu ve hře Flesh and Blood.
Každý balíček Rosseta Blitz obsahuje 40 karet a navíc karty hrdinů, zbraní, vybavení a žetonů, přičemž každý balíček obsahuje duhovou fóliovou kartu hrdiny a nefóliové rozšířené umělecké karty exkluzivně pro daný balíček.
Booster obsahuje:
1x Rare + 1 Rare nebo Majestic karta
1x Rainbow Foil
11x Common
1x token
Sada Rosseta obsahuje 258 karet:
1 Fabled
5 Legendary
49 Majestic
57 Rares
128 Commons
24 Marvels
Díky zcela nové struktuře sady dvou tříd / dvou talentů, která otevírá nové možnosti Sealed Deck a Booster Draft, návratu Elementálního talentu do Constructed, mocným podpůrným kartám v rámci Expansion Slot a kolekci 24 úžasných Full Art Marvel karet, Rosetta okouzlí hráče i sběratele.
Pokud s karetní hrou Flesh and Blood teprve začínáte, tak by se Vám mohl hodit úvodní článek, ve kterém Vás seznámíme se vším potřebným.


Položka se stejným EAN

Historie cen

19. 9. 2024
55,45 €