Sealskinz Waterproof All Weather Cycle Oversock Black/Grey M Návleky na tretry

Naše ikonická nepromokavá technologie ponožek zabalená do přesahu cyklu. Studené a mokré nohy při jízdě mohou být nejhorší. Tento přesah nejenže udrží vaše nohy v suchu a pohodlí, ale vaše cyklistická obuv také zůstane stejně suchá jako vaše nohy - bonus.
TechnologieUnikátní třívrstvá konstrukce se 100 % vodotěsnou hydrofilní membránou zajišťuje, že do vašeho přesahu nepronikne žádná voda a vaše boty zůstanou v suchu i na nohou.
Zůstaňte suchí na silnici nebo stezceNavržen tak, aby vás během chladného a vlhkého počasí udržel v suchu, chráněném stavu a na cestách, je vodotěsný celoobvodový oversock ideální volbou, když pod cyklistickou botu nemůžete umístit nepromokavou ponožku, ale s největší pravděpodobností uvidíte nějaké kaluže nebo déšť na vaši jízdu.
Vodotěsná ochrana pro každou jízduDíky třívrstvé lepené konstrukci zajišťující teplo, odolnost a 100 % vodotěsnost.
Navrženo s ohledem na cyklistuDíky reflexním detailům pro viditelnost za špatných světelných podmínek a čtyřcestnému roztažení pro těsné uchycení.
Vodotěsná péče o ponožkyNemáme rádi komplikované věci. A pokud jde o péči o vaše ponožky, chceme je co nejvíce zjednodušit. Toto je typ ponožky, kterou můžete hodit do praní spolu se zbytkem své výstroje. Není třeba podšívku vysoušet nebo mýt speciálními čisticími prostředky. Protože membrána představuje pevnou bariéru, už nikdy nebudete muset znovu vykonávat vodotěsnost.
- Perte při 40 ° C / 105 ° F- Nepoužívejte chemické čištění, nežehlit, nebělit
Barva: Černá;Šedá
Barva podle výrobce: Black/Grey
Typ Produktu: Návleky
Sezóna: Podzim;Jaro;Zima;Léto
Věková skupina: Dospělý
Velikost: M
Vybrat velikost: M
Země původu: Spojené království
Pohlaví: Unisex


Položka se stejným EAN

Historie cen

3. 10. 2024
43,00 €

Výrobce

Sealskinz