Sealskinz Water Repellent Cold Weather Bobble Hat Navy Blue/Grey/Red 2XL Čepice

Stylová a teplá, vodoodpudivá bambusová čepice do chladného počasí udržuje vaši hlavu suchou a útulnou, když ji nejvíce potřebujete. Mokrá a studená hlava může venku vést k všemožným druhům ne - tak dobrých věcí. Tato vodoodpudivá čepice vás udrží v suchu a teple v dešti, sněhu a blátě, na svižných túrách, procházkách se psem a chladných dnech venku. Izolovaná a vodoodpudivá, tato bambusová čepice je ideální pro každodenní použití a je navržena tak, aby vás udržovala v suchu a teple ve vlhkých a chladných podmínkách při turistice, chůzi nebo dokonce rybaření.
TechnologieTechnologie odpuzující vodu poskytuje vrstvu ochrany před deštěm a sněhem, zatímco rychleschnoucí povaha látky vás udrží také v pohodlí.
Inovativní materiály a konstrukceÚtulná podšívka z mikro rouna dodává teplo a vlhkost, zatímco vodoodpudivá vnější látka potažená teflonem poskytuje další vrstvu ochrany, která také odpuzuje vodu a skvrny.
Péče o klobouk odpuzující voduNemáme rádi složité věci. A pokud jde o péči o vaši soupravu, chceme ji co nejjednodušší. Jedná se o typ klobouku, který můžete hodit do praní spolu se zbytkem vašeho vybavení. Není třeba umýt speciálními čisticími prostředky.
- Prát na 30 ° C - Nesušte v sušičce, nečistěte chemicky, nežehlete ani nebělte
Země původu: Čína
Barva podle výrobce: Navy Blue/Grey/Red
Typ Produktu: Čepice
Specifikace materiálu: Polyester
Věková skupina: Dospělý
Barva: Šedá;Červená;Modrá
Sezóna: Zima
Velikost: 2XL
Vybrat velikost: 2XL
Pohlaví: Unisex


Položka se stejným EAN

Historie cen

3. 10. 2024
23,39 €

Výrobce

Sealskinz