Blomus

Nakupte Bavlněný ručník 4 ks Blomus RIVA - tmavě šedý už za 495 CZK. Výrobky od kvalitního výrobce Blomus si zamilujete i vy.
Nakupte Držák na kuchyňské utěrky Blomus WIRES - tmavě šedý už za 550 CZK. Výrobky od kvalitního výrobce Blomus si zamilujete i vy.
Nakupte Nástěnný háček Blomus MODO - tmavě šedý už za 635 CZK. Výrobky od kvalitního výrobce Blomus si zamilujete i vy.
Nakupte Bavlněný ručník 50x100 cm Blomus RIVA - tmavě šedý už za 635 CZK. Výrobky od kvalitního výrobce Blomus si zamilujete i vy.
Nakupte Držák na papírové utěrky Blomus COLO - tmavě šedý už za 750 CZK. Výrobky od kvalitního výrobce Blomus si zamilujete i vy.
Nakupte Kelímek na zubní kartáčky Blomus MODO - tmavě šedý už za 1099 CZK. Výrobky od kvalitního výrobce Blomus si zamilujete i vy.
Nakupte Bavlněný ručník 70x140 cm Blomus RIVA - tmavě šedý už za 1189 CZK. Výrobky od kvalitního výrobce Blomus si zamilujete i vy.
Nakupte Držák toaletního papíru Blomus MODO - tmavě šedý už za 1325 CZK. Výrobky od kvalitního výrobce Blomus si zamilujete i vy.
Nakupte Set na olej a ocet 150 ml Blomus OLVIGO - světle a tmavě šedý už za 1379 CZK. Výrobky od kvalitního výrobce Blomus si zamilujete i vy.
Nakupte Dávkovač mýdla 165 ml Blomus MODO - tmavě šedý už za 1935 CZK. Výrobky od kvalitního výrobce Blomus si zamilujete i vy.
Nakupte Mlýnek na sůl a pepř 2 ks Blomus SALPI - světle a tmavě šedý už za 1935 CZK. Výrobky od kvalitního výrobce Blomus si zamilujete i vy.
Nakupte Odpadkový koš 5 l Blomus SONO - tmavě šedý už za 2350 CZK. Výrobky od kvalitního výrobce Blomus si zamilujete i vy.