PETKIT AirSalon Max

PetKit Airsalon Max je dokonalý způsob, jak poskytnout svým chlupatým přátelům ten nejpohodlnější zážitek z vysoušení srsti! Díky svému špičkovému designu posouvá tato inovativní sušička domácích zvířat automatické sušení na zcela novou úroveň a nabízí vám efektivní, ekologické a bezpečné řešení pro všechny potřeby péče o vaše domácí mazlíčky. Pro kočky a psy do 15 kg.  PetKit Airsalon Max je dokonalý způsob, jak poskytnout svým chlupatým přátelům ten nejpohodlnější zážitek z vysoušení srsti! Díky svému špičkovému designu posouvá tato inovativní sušička domácích zvířat automatické sušení na zcela novou úroveň a nabízí vám efektivní, ekologické a bezpečné řešení pro všechny potřeby péče o vaše domácí mazlíčky.
Salon s velkou kapacitou 
Objem 60 litrů zajistí dostatek prostoru a dostatek čerstvého vzduchu. Také do Airsalonu můžete pohodlně dát malé dva domácí mazlíčky. Pohodlně se do něj vejde každý domácí mazlíček do 15 kg váhy. 
Splňte různé potřeby sušení vašeho mazlíčka
K dispozici jsou 3 přednastavené režimy, komfortní, normální a rychlý režim. Můžete si také přizpůsobit svůj vlastní režim s nastavitelnou rychlostí foukání v 6 úrovních a nastavit teplotu a dobu trvání tak, aby vyhovovaly vašim potřebám.
Komfortní režim - nejmenší pes nebo kočka, která používá sušící box poprvéNormální režim – kočka normální velikosti nebo malý pesRychlý režim - velká kočka nebo pes normální velikosti
360° vánek pro efektivní sušení
360° systém proudění okolního vzduchu poskytuje silné a plynulé foukání z každé strany kabiny tak, aby účinně vysušil vašeho mazlíčka. S Airsalon MAX už nikdy vysoušení srsti nebude problém!  
≤42 dB sušení s nízkou hlučností
Jemný zvuk foukání nebude dráždit vašeho chlupatého mazlíčka a přinese vám klid a pohodu. Výstupní základna rozptyluje proud vzduchu, takže je pomalý a pl


Product in other shops

Price history

▲93.87%
Aug 7, 2024
€617.67
Jul 23, 2024
€318.61

Manufacturer

PetKit