2023-2024 Panini Select Serie A International Hobby Box

2023-2024 Panini Select Serie A International Hobby Box je balení 12 balíčků po 5 kartách. Celkem tak získáte 60 kousků do své sbírky fotbalových karet. Sbírejte nejlepší hráče italské Serie A. Toto balení je vhodné pro pokročilejší sběratele protože zde mají možnost získat speciální verze karet jako jsou podpisové a pamětní karty nebo různé druhy paralel a insertů.
Produkt International nahrazuje původní asijskou verzi TMALL.
Každý Box obsahuje:
1x Autographs
5x Insert nebo Insert paralel
8x Paralel
Populární a pestrá Select Serie A Soccer se pro rok 2023-24 vrací s velkolepou základní sadou 250 karet, která obsahuje tři různé úrovně sběratelství: Terrace, Mezzanine a Field Level.Mimořádně oblíbená paralela Peacock se vrací jako exkluzivita Hobby International.V insertech Select Signatures, Pitchside Signatures a Autographed Memorabilia hledejte úžasné karty s autogramy a memorabiliemi největších hvězd Serie A.
Více o speciálních kartách v přiložených obrázcích nebo Product Breakdownu.PRODUCT BREAKDOWN:BASE:  Živá a oblíbená Select Serie A Soccer se pro sezónu 2023-24 vrací s velkolepou základní sadou 250 karet, která obsahuje tři různé úrovně sběratelství a velmi populární paralelu Peacock.AUTOGRAPHS: Uhánějte úžasné karty s autogramy a memorabiliemi největších hvězd Serie A v insertech Select Signatures, Pitchside Signatures a Autographed Memorabilia.


Product in other shops

Price history

Jul 23, 2024
€195.35

Manufacturer

PANINI