Panini 2023-2024 NBA karty Panini Donruss Optic Choice Basketball Hobby Box

2023-2024 NBA karty Panini Donruss Optic Choice Basketball Hobby Box je balení basketbalových karet. V Hobby boxu naleznete 1 ultra vzácný balíček hráčů NBA. Každý balíček obsahuje 8 kartiček. Tento box je vhodný pro fanoušky nejvyšší americké basketbalové ligy NBA a také pro nejpokročilejší sběratele karet, kteří chtějí obohatit svou sbírku o ty nejdražší kousky. Pouze v tomto balení lze získat Rated Rookies Dragon paralelu!
Každý Choice Hobby Box obsahuje:
1x Autograph
7x Prizm
Velmi oblíbená edice Donruss Optic se vrací a přináší základní sadu 250 karet, která obsahuje 200 základních a 50 hodnocených nováčků!Každý box Choice obsahuje 1 autogram z jedné ze sad autogramů OptiGraphs, Rookie Optics Autographs, Retro Series Signatures a Rookie Dual Signatures v exkluzivních paralelách Choice a Choice Black Gold (#'d/8)! Tyto autogramové inserty hledejte také v oblíbené paralelní sadě Nebula s číslem 1, která je letošní novinkou v edici Choice!Hledejte exkluzivní paralely Base Choice, jako jsou Choice Red a Green, Choice Red (#'d/88), Choice Blue (#'d/24), Choice Black Gold (#'d/8), Choice Dragon a Choice Nebula, která je jediná v řadě!Najděte Rated Rookie Signatures v exkluzivních paralelách Choice a Choice Black Gold (#'d/8)! Hledejte také nové paralely Choice Blue (#'d/24) a Choice Nebula (one-of-one)!
Klíčový nováčci: Victor Wembanyama, Scoot Henderson, Brandon Miller, Cam Whitmore, Amen Thompson, Jarace Walker, Julian Strawther, Keyonte George, Ausar Thompson, Anthony Black, Bilal Coulibaly, Taylor Hendricks, Cason Wallace, Jett Howard, Dereck Lively II, Gradey Dick a další.
Více o  speciálních kartách najdete v přiložených obrázcích a Product Breakdownu.
PRODUCT BREAKDOWN:
RATED ROOKIES SIGNATURES: V každém balení, které obsahuje oblíbenou sadu Rated Rookie Signatures v exkluzivních paralelách Choice a Choice Black Gold (#'d/8), hledejte v průměru jeden autogram! Hledejte také nové paralely Choice Blue (#'d/24) a Choice Nebula (jeden kus)!
BASE: Najděte řadu exkluzivních základních paralel Choice, jako jsou Choice Red a Green, Choice Red (#'d/88), Choice Blue (#'d/24), Choice Black Gold (#'d/8), Choice Dragon a jedinečná Choice Nebula!
CHOICE PARALLELS: Hledejte oblíbené sady autogramů v exkluzivních paralelách Choice! Tyto exkluzivní paralely Choice hledejte také v kolekci Rookie Dual Signatures, která je letos novinkou v SKU Choice!
Podívejte se na kompletní nabídku basketbalových karet NBA.


Product in other shops

Price history

▼-12%
Aug 12, 2024
€527.96
Jul 30, 2024
€599.96

Manufacturer

PANINI