2023 NFL karty Panini Contenders Football Hobby Box

2023 Panini Contenders NFL Football Hobby Box je balení 6 balíčků karet NFL. Jeden balíček obsahuje 8 karet. Celkem získáte 48 karet hráčů NFL. Jedná se o Retail produkt s vzácnějšími kartami a hlavně podpisovými a insertními/paralelními verzemi karet. Tento produkt je vhodný pro pokročilejší sběratele, kteří chtějí obohatit svou sbírku o speciální karty.
Hobby Box obsahuje:
5x Autographs
10x Insert/Parallel
V sezóně 2023 se vrací obrovský trhák, kterým je Contenders Football, který se může pochlubit svým typickým arzenálem sběratelského obsahu v čele s autogramy Rookie Ticket, velkolepou řadou paralel, nepostradatelnými inserty a spoustou dalšího.Contenders byl vždy o něčem víc než jen o skvělém inkoustu pro nováčky a i v této sezóně tento produkt přináší autogramy těch nejlepších, kteří to kdy dokázali, včetně vynikajících nováčků, největších superhvězd a velikánů všech dob.Contenders se může pochlubit velkolepou řadou insertů, které obsahují například esteticky nadané Supernatural, Crown Jewels, Superstar Die-Cuts a mnoho dalších.
Klíčový nováčci: C.J. Stroud, Puka Nacua, Bijan Robinson, Anthony Richardson, Bryce Young, Will Levis, Zay Flowers, Dalton Kincaid, Jahmyr Gibbs, Quentin Johnston, Jordan Addison, Jaxon Smith-Njigba, Zach Charbonnet, Michael Mayer, Will Anderson Jr. a další.
Více o speciálních kartách v přiložených obrázcích a Product Breakdownu.
PRODUCT BREAKDOWN:
ROOKIE TICKET: Ikonický fotbalový turnaj Contenders se vrací se svou charakteristickou řadou autogramů na kartě a představuje nejlepší nováčky ve hře s hlavním insertem Rookie Ticket RPS. Jako vždy nechybí ani spousta paralel hodných k pronásledování.AUTOGRAPHS: Contenders byl vždycky o něčem víc než jen o skvělém inkoustu nováčků a i v této sezóně přináší produkt autogramy těch nejlepších, kteří to kdy dokázali, včetně vynikajících nováčků, největších superhvězd a velikánů všech dob.INSERTS: Contenders se mohou pochlubit velkolepou řadou insertů, které obsahují například esteticky nadané Supernatural, Crown Jewels, Superstar Die-Cuts a mnoho dalších.


Product in other shops

Price history

Jul 31, 2024
€398.72

Manufacturer

PANINI