2023-24 Topps Bundesliga 60 Years Celebration Box

2023-2024 Topps Bundesliga 60 Years Celebration Box je balení 10 balíčků fotbalistů, kteří se někdy účastnili zápasu nejvyšší německé ligy. Každý balíček obsahuje 4 ultra vzácné karty. Celkem tak získáte 40 kartiček k výročí Bundesligy. Toto balení je vhodné pro fanoušky Bundesligy a pokročilé sběratele, kteří chtějí získat ty nejvzácnější karty a obohatit tak svou sbírku a ty nejzajímavější karty Bundesligy. Můžete se těšit na karty historických a současných hráčů, trenérů ale i komentátorů.
Každá krabice obsahuje:
2x Numbered Parallel
3x Autographs (2x Base a 1x Insert)
1x Relic
Tato sada k 60. výročí přináší celou řadu nových insertů a paralel, které zahrnují impozantní skupinu hráčů. Prožijte historii a slávu Bundesligy v tomto prémiovém vydání.Prozkoumejte základní sadu, která obsahuje kolekci nováčků, hvězd, legend a trenérů ve třech různých podsadách. Najděte největší ikony ligové historie s „ Legendary Players“ a odhalte manažery, kteří za těmito hráči stojí, v Legendary Coaches.Podívejte se na unikátní a energické Inserty, které představují rozmanitou sestavu hráčů, celebrit a moderátorů! Prominent Supporters představí slavné fanoušky Bundesligy a „On Air“ moderátory, kteří se stali synonymem německého fotbalu. BL Exports se chlubí hráči, kteří se v Bundeslize vypracovali v superhvězdy. Club Duo Legends kombinuje dva ikonické spoluhráče na jedné kartě, zatímco Heroes of Today představuje nejlepší hráče z aktuální sezóny. Pusťte se do honby za ultra vzácnými Golden Treasures, které vykreslují největší ligová jména na úžasném designu.Lucky boxy budou obsahovat vstupenku Golden Event Ticket, která Vám poskytne příležitost zúčastnit se události Bundesligy a tím je sledovat zápas Superpoháru DFL mezi Bayerem 04 Leverkusen a VfB Stuttgart přímo na stadionu.
V každé krabici s působivou sbírkou relikvií najdeš něco výjimečného. Jsou na nich umístěny nášivky na dresech, které se nosí při zápasech, a tak se vydejte po stopách jedné z těchto historických karet.Těšte se na tři karty s autogramy v každé krabici. Podepsané karty najdete v sadách Prominent Supporters, „On Air“, BL Exports, Club Duo Legends a Heroes of Today. Vydejte se na honbu za ultra vzácným autogramem Golden Treasures a dávejte si pozor na autogram DFL Relic Card, což je dokonalá kombinace podpisu a nášivky na jedné kartě.
Podrobnosti o speciálních kartách najdete v přiložených obrázcích a Product Breakdownu.
PRODUCT BREAKDOWN:BASE CARDS: Rozbalte základní sadu s hvězdnou kolekcí legendárních hráčů a trenérů Bundesligy.Legendary Players:- Rainbow Foil Parallel: 1 per box.- Bundesliga 60 Years Foil Parallel: sequentially numbered to 60.- Black Foil Parallel: sequentially numbered to 10.- Red Foil Parallel: sequentially numbered to 5.- BL Red Diamond Pattern Parallel: numbered 1/1.Legendary Coaches:- Rainbow Foil Parallel: 1 per box.- Bundesliga 60 Years Foil Parallel: sequentially numbered to 60.- Black Foil Parallel: sequentially numbered to 10.- Red Foil Parallel: sequentially numbered to 5.- BL Red Diamond Pattern Parallel: numbered 1/1.INSERTS: Podívejte se na naši řadu insertů, z nichž každý spadá do řady výbušných paralel. Prominent Supporters představuje slavné fanoušky německého fotbalu. Najdete zde „On Air“, podrobně popisující ikonické televizní osobnosti Bundesligy. BL Exports hostí nejlepší aktivní hráče, kteří přišli z ligy, a Club Duo Legends spojuje dva hráče na jedné kartě. Kolekci insertů doplňují Hrdinové dneška, kteří zobrazují hvězdy současnosti.Prominent Supporters - (1:10 Packs):- Bundesliga 60 Years Foil Parallel: sequentially numbered to 60.- Orange Foil Parallel: sequentially numbered to 25- Black Foil Parallel: sequentially numbered to 10.- Red Foil Parallel: sequentially numbered to 5.- BL Red Diamond Pattern Parallel: numbered 1/1."On Air" - (1:10 Packs):- Bundesliga 60 Years Foil Parallel: sequentially numbered to 60.- Black Foil Parallel: sequentially numbered to 10.- Red Foil Parallel: sequentially numbered to 5.- BL Red Diamond Pattern Parallel: numbered 1/1.BL Exports - (1:3 Packs):- Bundesliga 60 Years Foil Parallel: sequentially numbered to 60.- Orange Foil Parallel: sequentially numbered to 25.- Black Foil Parallel: sequentially numbered to 10.- Red Foil Parallel: sequentially numbered to 5.- BL Red Diamond Pattern Parallel: numbered 1/1.Club Duo Legends - (1:3 Packs):- Bundesliga 60 Years Foil Parallel: sequentially numbered to 60.- Black Foil Parallel: sequentially numbered to 10.- Red Foil Parallel: sequentially numbered to 5.- BL Red Diamond Pattern Parallel: numbered 1/1.Heroes of Today - (1:5 Packs):- Bundesliga 60 Years Foil Parallel: sequentially numbered to 60.- Orange Foil Parallel: sequentially numbered to 25.- Black Foil Parallel: sequentially numbered to 10.- Red Foil Parallel: sequentially numbered to 5.- BL Red Diamond Pattern Parallel: numbered 1/1.Golden Treasures - (1:30 boxes):- Sequentially numbered to 50.RELICS: S těmito úžasnými relikviemi se vaše sbírka dostane na novou úroveň. V kaž


Product in other shops

Price history

Aug 14, 2024
€378.78

Manufacturer

TOPPS