Magic the Gathering Duskmourn House of Horror Collector Booster Box

Balení, které potěší každého sběratele Magic the Gathering: Duskmourn House of Horror Collector Booster Box obsahuje 12 balíčků z edice Duskmourn House of Horror. V každém balíčku najdete 15 karet. Tento Box je vhodný pro pokročilé sběratele, kteří chtějí získat opravdu vzácné karty.
Odemkněte křídlo galerie Duskmourn a získejte největší poklady Domu dříve, než si Dům vezme vás! Každý Collector Booster obsahuje Rares a/nebo Mythics, Traditional Foils, Borderless karty a Full-Art Lands.
Collector Boosters jsou zkratkou k nejlepším kartám v sadě, s balíčky plnými vzácných karet, lesklých foilových karet a speciálních karet v alt-artu a alt-frame.
Sbírejte více těžko dostupných karet hry Duskmourn: House of Horror s 5 kartami vzácnosti Rare nebo vyšší a celkem 5 kartami alt-border v každém Collector Boosteru.
Když jste uvězněni v nekonečných chodbách Duskmournu, jediná cesta ven vede skrz. Spojte se s odvážnými přeživšími a probojujte se do srdce Domu.
Odvažte se vstoupit do Duskmournu, domu obklopujícího rovinu, který připravuje půdu pro oživení největších obav vašich protivníků.
Každé balení obsahuje 5 karet vzácnosti Rare nebo vyšší, 4 karty Uncommon, 5 karet Common a 1 kartu Land, celkem 11-13 karet Traditional Foil.
Collector Boosters jsou jediným místem, kde můžete najít některé žádané styly karet, včetně možnosti extended-art karet nebo dokonce karty se speciální úpravou Textured Foil Double Exposure.
Každý Collector Booster Box se skládá z 12 Duskmourn House of Horror Play Boosterů, kde každý z nich obsahuje 15 MTG karet.
Vhodné pro: pokročilé a zkušené hráče.Karty jsou v angličtině.


Product in other shops

Price history

Aug 15, 2024
€251.18