2024 Panini Donruss Baseball Hobby Box

2024 Panini Donruss Baseball Hobby Box je balení baseballových sběratelských karet. V boxu najdete 24 balíčků. Ve standardních balíčcích najdete 8 karet. Celkově tak získáte 192 karet v jednom Boxu. Tento Box je ideální pro pokročilejší sběratele, protože kromě velkého počtu základních karet získáte i spoustu těch speciálních jako jsou podpisové karty, memorabilie, inserty a parallely.
Každý Box obsahuje:
3x Autograph/Memorabilia
48x Base Rated Prospects
24x Optic
24x Insert/Parallels
Donruss Baseball se vrací v roce 2024 a představuje sadu plnou mladých hvězd, velikánů Síně slávy a legend hry!Těšte se na ohromující inserty, včetně Milestones, Bomb Squad, Unleashed a dalších!Sledujte exkluzivní opti-chromové paralely nejlepších baseballových prospektů v Base Rated Prospects Optic, které obsahují mimo jiné blue velocity, gold velocity a black finite parallels!Hledejte autogramy a relic karty nejlepších prospektů a velikánů všech dob v sadách jako Signature Series a Retro 1984 Materials!
Více o speciálních kartách najdete v přiložených obrázcích a Product Breakdownu.
PRODUCT BREAKDOWN:BASE: Sbírejte úžasné paralely nejzářivějších budoucích hvězd hry, jako jsou Evan Carter, Dylan Crews a Paul Skenes!INSERTS: Těšte se na ohromující insertní sady jako Diamond Marvels, Bomb Squad a Unleashed s neuvěřitelně unikátními designy, které představují některé z největších herních legend a budoucích hvězd!AUTOGRAPHS/MEMORABILIA: Najděte úžasné sady autogramů a memorabilií, které zahrnují nejlepší prospekty a legendy, jako jsou Carson Williams, Sebastian Walcott a Albert Pujols! Podívejte se také na mimořádně vzácnou insertní sadu Whammy!


Product in other shops

Price history

▼-1.67%
Sep 11, 2024
€235.23
Aug 27, 2024
€239.21

Manufacturer

PANINI