2023 Panini Donruss Optic NFL Football Hobby Box

2023 Panini Donruss Optic NFL Football Hobby Box je balení 20 balíčků karet NFL. Jeden balíček obsahuje 4 karet. Celkem získáte 80 karet hráčů NFL. Jedná se o Hobby produkt s vzácnějšími kartami a hlavně podpisovými a insertními/paralelními verzemi karet. Tento produkt je vhodný pro všechny sběratele, kteří chtějí obohatit svou sbírku o speciální karty.
Každý Box obsahuje:
1x Autograph
20x Rated Rookies
12x Parallels (z čehož je 9 Numbered)
4x Inserts
Vlajková loď Donruss Football se epicky setkává s technologií Optichrome v Donruss Optic Football 2023, dynamickém produktu s charakteristickými zvonky a píšťalkami Donruss, jako jsou Rated Rookies, My House!, Downtown a další.Na kartách Rated Rookies RPS Autographs hledejte autogramy nejžhavějších nováčků letošní sezóny.Donurss Optic Football se může pochlubit robustním souběžným seznamem, který obsahuje verze, které musíte stíhat, jako jsou Flex, Electricity, Jazz, Black Pandora a další.Oblíbený insert Downtown obsahuje jak Super Bowl, tak mezinárodní verze.
Klíčový nováčci: C.J. Stroud, Puka Nacua, Bijan Robinson, Anthony Richardson, Bryce Young, Will Levis, Zay Flowers, Dalton Kincaid, Jahmyr Gibbs, Quentin Johnston, Jordan Addison, Jaxon Smith-Njigba, Zach Charbonnet, Michael Mayer, Will Anderson Jr. a další.
Více informací o speciálních kartách najdete v přiložených obrázcích a Product Breakdownu.
PRODUCT BREAKDOWN:BASE / RATED ROOKIE: Největší hvězdy hry a nejžhavější nováčci září na sběratelských paralelách v základních sadách a sadách Rated Rookies.RATED ROOKIE RPS AUTOS / ROOKIE PATCH AUTOGRAPHS / LEGENDARY PATCH AUTOGRAPHS: Donruss Optic Football vám přiblíží vaše oblíbené nováčky a legendy pomocí nepostradatelných autogramů a pamětních karet s autogramy.MY HOUSE! / DOWNTOWN / ROOKIE KINGS: Donruss Optic oslnivá nabídka insertů zahrnuje ikonické karty My House! a také Super Bowl a International Downtowns a velkolepě navržené Rookie Kings.
Pokud byste se chtěli dozvědět o produktech NFL karet více, neváhejte se podívat na tento článek.


Product in other shops

Price history

Aug 27, 2024
€956.97

Manufacturer

PANINI