2023-2024 Panini Prizm Copa America Soccer Hobby Box

2023-2024 Panini Prizm Copa America Hobby Box je balení 12 balíčků po 12 kartách. Celkem tak získáte 144 kousků do své sbírky fotbalových karet. Sbírejte nejlepší hráče z amerického kontinentu bojující za své národní barvy. Toto balení je vhodné pro pokročilejší sběratele protože zde mají možnost získat speciální verze karet jako jsou podpisové a pamětní karty nebo různé druhy paralel a insertů.
Každý Hobby Box obsahuje:
1x Autograph
12x Prizm z toho 4 Numbered
2x Silver Prizm Insert
10x další Insert
Jedna z nejoblíbenějších značek v historii výměnných karet, Prizm, debutuje na Copa America v roce 2024. Tento očekávaný produkt představuje jednu z nejpopulárnějších kontinentálních fotbalových soutěží na světě v základní sadě 200 karet s patentovanou duhovou škálou paralel Prizm, včetně Hyper, Ice, Pink, Zebra a dalších.Produkt je posílen velkolepou řadou insertů, které obsahují Team Badges, Contendientes a la Copa, New Era, Scorers Club, Connections a další.Sbírejte žádané karty s autogramy některých z největších hvězd turnaje a rychle vycházejících nováčků v kolekcích Signatures, International Ink a Dual Signatures.Nahánějte ikonické, těžko dostupné SSP inserty, jako jsou National Landmarks, Manga a National Pride, které padnou v průměru jednou na jeden case. Insert Color Wheel a karta s logem CONMEBOL Copa America, které padají v průměru jednou za 10 casu.
Více informací o speciálních kartách najdete v Product Breakdownu a přiložených obrázcích.
PRODUCT BREAKDOWN:BASE / CONTENDIENTES A LA COPA / TEAM BADGES: Očekávaná sada Prizm CONMEBOL Copa America 2024 představuje jednu z nejpopulárnějších kontinentálních fotbalových soutěží na světě a obsahuje základní sadu 200 karet s duhovou paletou paralel Prizm, včetně Hyper, Ice, Pink, Zebra a dalších.SIGNATURES / INTERNATIONAL INK / DUAL SIGNATURES: Sbírejte žádané karty s autogramy nejlepších superhvězd turnaje a rychle se rozvíjejících nováčků v edicích Signatures, International Ink a Dual Signatures.NATIONAL LANDMARKS / MANGA / COLOR WHEEL: Honba za kultovními, těžko dostupnými SSP inserty, jako jsou Národní památky, Manga a Národní hrdost, padá v průměru jednou za case. Ještě vzácnější? Vložka Color Wheel a karta s logem CONMEBOL Copa America, které padnou v průměru jednou za 10 casů.


Product in other shops

Price history

Sep 7, 2024
€526.32

Manufacturer

PANINI