2023 Panini Select NFL Football Hobby Box

2023 Panini Select NFL Football Hobby Box je balení 12 balíčků karet NFL. Jeden balíček obsahuje 5 karet. Celkem získáte 60 karet hráčů NFL. Jedná se o Hobby produkt s vzácnějšími kartami a hlavně podpisovými a insertními/paralelními verzemi karet. Tento produkt je vhodný pro všechny sběratele, kteří chtějí obohatit svou sbírku o speciální karty.
Každý box obsahuje:
2x Autograph
1x Memorabilia
15x Prizm Parallels
6x Inserts
2x Field Level Base
Úchvatná série Select Football se vrací v sezóně 2023 s masivní pětiúrovňovou základní sadou 500 karet, která je s každou úrovní stále vzácnější. Najdete zde také fantastickou řadu insertů, která skvěle kombinuje současnost a minulost, a stěžejní balíček Select, který je hoden honby za vykoupením XRC Mystery Redemption.Select přináší ohromující množství autogramů a pamětních karet s autogramy, které musíte mít, od nejžhavějších nováčků až po nejvíce zdobené legendy.Select Football se může pochlubit naprosto ohromujícím seznamem insertů, který zahrnuje dynamické těžké hity, jako jsou Starcade, Color Wheel, Select Anniversary a mnoho dalších.
Více informací o speciálních kartách najdete v přiložených obrázcích a Product Breakdownu.
PRODUCT BREAKDOWN:BASE: Úchvatná série Select Football se vrací v sezóně 2023 s masivní pětiúrovňovou základní sadou 500 karet, která je s každou úrovní stále vzácnější. Najdete zde také fantastickou řadu insertů, která skvěle kombinuje dnešek a včerejšek, a stěžejní balíček Select, který je hoden honby za vykoupením XRC Mystery Redemption.AUTOGRAPHS: Select přináší ohromující množství karet s autogramy a memorabiliemi, které musíte mít, od nejžhavějších nováčků až po nejvíce zdobené legendy.INSERTS: Select Football se může pochlubit naprosto úžasným seznamem insertů, který zahrnuje dynamické hvězdy, jako jsou Starcade, Color Wheel, Select Anniversary a mnoho dalších.


Product in other shops

Price history

Sep 7, 2024
€1,076.60

Manufacturer

PANINI