2023-2024 NBA karty Panini Mosaic Choice Hobby Box

Sběratelské basketbalové karty 2023-2024 NBA karty Panini Mosaic Choice Hobby Box je balení 1 speciálního balíčku. Tento balíček obsahuje 8 karet. Celkem tak získáte 8 super vzácných basketbalových karet. Tento produkt je vhodný pro nejzarytější fanoušky NBA a pokročilejší sběratele, kteří chtějí získat ty nejdražší karty celé sady.
Každý box obsahuje:
1x Autograph
7x Prizm
Mosaic se vrací s kolekcí svých oblíbených paralel, autogramů a insertů! Objevte autogramy největších hvězd a nováčků NBA v sériích Autographs Mosaic & Rookie Autographs Mosaic, Pictographs Mosaic a Collage Autographs Mosaic!
Letošní novinka: Získejte vytoužené Showtime Signatures! Sbírejte exkluzivní paralely CHOICE, jako je Choice Black Gold (#'d/8)! Díky Prizm kartám v každé krabici mohou sběratelé ulovit celou řadu základních paralel, včetně CHOICE exklusive, jako jsou Mosaic Choice Fusion Red and Yellow (#'d/75), Mosaic Choice Fusion Green (#'d/18), Mosaic Choice Black Gold (#'d/8), Mosaic Choice Nebula (#'d/1) a vzácný Mosaic Choice Peacock! V letošním roce se těšte na nové základní sady, které obsahují základní sady Base NBA Debut, Base City Edition a Base NBA Greats!
Hledejte karty nováčků: Thompson, Cam Whitmore, Amen Thompson, Jarace Walker, Julian Strawther, Keyonte George, Anthony Black, Bilal Coulibaly, Taylor Hendricks, Cason Wallace, Jett Howard, Dereck Lively II, Gradey Dick.
Více informací o speciálních kartách najdete na přiložených obrázcích.


Product in other shops

Price history

Sep 7, 2024
€398.72

Manufacturer

PANINI