Bielastické poťahy VENEZIA hnedá rohová sedačka (š. 350 - 530 cm)

 
Talianske umenie krásy i pohodlia

 
 
Robí vám dobre na duši pravidelnosť, priame línie a nenápadná elegancia? Potom vás určite poteší a pokojný čerstvý vietor do vašej obývačky prinesie kolekcia napínacích poťahov Venezia. Očarí vás jemným motívom sofistikovane prepletaných pásikov vytvárajúcich nadčasový ornamentálny vzor. Renomovaná rodinná firma GAICO sa neustále rozvíja a prichádza s novými dekormi aj materiálmi, čo oceňujú zákazníci z celého sveta. Začleňte aj vy do svojho života trochu luxusu bez potreby veľkých investícií a premeňte svoj domov na krásne miesto plné pohodlia s kúskom talianskeho umenia, ktoré bude podčiarkovať vašu osobnosť a životný štýl.      
 

 

Unikátna plastická štruktúra

 

  Poťahy VENEZIA sú vyrobené z moderného mikrovlákna s gumičkovou osnovou, vďaka ktorej je látka patrične elastická. Talianske poťahy sú unikátne svojou patentovanou „žabičkovou“ štruktúrou, ktorá dodáva poťahom originálny vzhľad sprevádzaný úžasnou hebkosťou príjemnou na dotyk. Pružná tkanina je vyrobená z veľmi jemných a pevných a odolných vlákien, ktorých veľkosť je 100-krát menšia ako ľudský vlas. Prémiová kvalita prevedenia a prvotriedny materiál zaručujú dlhú životnosť. Čokoládovo hnedá, decentne vzorovaná štruktúra zútulní interiér a vytvorí príjemnú, hrejivú a noblesnú atmosféru.
 
Perfektne sedia a spoľahlivo ochránia

 

 
Patentovaná technológia bi-elastických poťahov zaisťuje ich roztiahnuteľnosť do šírky aj do výšky. Poťahy perfektne obopnú kreslo či pohovku ako pravé čalúnenie a zvýraznia ich tvary a línie. Vzhľad sedačky s nimi môžete ľahko meniť kedykoľvek podľa nálady alebo napríklad ročného obdobia. Poťahy VENEZIA prinesú vášmu sedaciemu nábytku nielen nový vzhľad, ale ho aj ochránia pred škvrnami, prachom či opotrebovaním. Ušetria čas a náklady na výmenu sedačky a predĺžia jej životnosť. Poťah na rohovku sa bohužiaľ nezmestí do bežnej práčky, ale v každej čistiarni si s ním poradia. Upozornenie: Poťahy nie sú vodeodolné.
 
Ako zmerať rohovku

 

  Naše napínacie poťahy sú navrhnuté tak, ab

Opcji nagrywania

Historia cen

6 cze 2024
139,90 €

Producent

GA.I.CO