Bielastické poťahy FUCO biobavlna tehlové trojkreslo (š. 170 - 220 cm)

 
Majstrovské dielo pohodlia a estetiky

 
 
Predstavte si, že vás doma každý deň uvíta pohodlie, ktoré bude rozmaznávať nielen vaše telo, ale aj dušu. Či už si chcete oddýchnuť po náročnom dni alebo leňošiť cez víkend, tieto poťahy z vášho domova vytvoria vašu osobnú oázu pokoja, krásy a uvoľnenia. Unikátna mäkká biobavlna totiž prináša pohodu a relaxáciu v každom dotyku. Napínacie poťahy Fuco od spoločnosť GAICO sú vyrobené v Taliansku z certifikovaného materiálu a odrážajú bohatú taliansku textilnú tradíciu. Vďaka použitiu patentovanej bi-elastickej tkaniny poťahy perfektne sedia na nábytku ako druhé čalúnenie. Úcta k tradícii a technologickej inovácii stavia firmu Gaico na čelnú pozíciu v odbore.      
 

 

Prírodný materiál z biobavlny

 

  Špeciálna výrobná technológia dodáva bavlneným poťahom Fuco poddajnú mäkkosť a vzdušnosť. Patentovaná elastická žabičková štruktúra zaisťuje mimoriadnu pružnosť a tvarovú prispôsobivosť. 100% bavlna v bio kvalite je priedušná, hebká a zároveň odolná. Hypoalergénna povaha bavlny predurčuje tieto poťahy pre domácnosti preferujúce zdravotný komfort. Navyše je bavlna biologicky odbúrateľná, takže poťahy zanechávajú minimálnu ekologickú stopu. Zdokonalený materiál zaručuje dlhoročnú farebnosť a odolnosť proti opotrebovaniu. Prírodný tehlovo oranžový odtieň a jemná textúra poťahov sú ideálne pre každého, kto oceňuje minimalistický dizajn, a zároveň sú dostatočne univerzálne, aby vkusne doplnili takmer akýkoľvek interiér.    
 
Perfektne sedia a spoľahlivo ochránia

 

 
Patentovaná technológia bi-elastických poťahov zaisťuje ich roztiahnuteľnosť do šírky aj do výšky. Poťahy perfektne obopnú kreslo či pohovku ako pravé čalúnenie a zvýraznia ich tvary a línie. Vzhľad sedačky s nimi môžete ľahko meniť kedykoľvek podľa nálady alebo napríklad ročného obdobia. Poťahy FUCO prinesú vášmu sedaciemu nábytku nielen nový vzhľad, ale ho aj ochránia pred škvrnami, prachom či opotrebovaním. Ušetria čas a náklady na výmenu sedačky a predĺžia jej životnosť. Poťahy ľahko vyperiete v práčke a usušíte v sušičke alebo klasicky vyvesením. Ani opakovaným praním poťahy nestrácajú svoju elasticitu. Upozornenie: Poťahy nie sú vodeodolné.
 
Ako zmerať sedačku

Opcji nagrywania

Historia cen

21 cze 2024
124,90 €

Producent

GA.I.CO