Super strečové poťahy HARMONIA svetlošedá sedačka s otomanom vpravo (š. 210 - 320 cm)

 
Dokonalý súlad elegancie a kvality

 
 
Krásne uprataná a usporiadaná bude vaša obývacia izba s napínacími poťahmi HARMONIA. Jednofarebné prírodné odtiene a jemný pravidelný reliéf váš domov perfektne vyladia a upokoja pre pohodové chvíle s rodinou či s obľúbenou knihou. Práve nenápadné drobné riasenie zaisťuje materiálu nadštandardnú elasticitu, ktorá umožňuje dokonalé priľnutie. Okrem ochrany sedačky poťahy prinesú oživenie staršieho nábytku a splnia vaše predstavy o pokojnom, harmonickom a útulnom domove. Super elastické poťahy Harmonia sú vylepšenou technologickou novinkou roku 2024 popredného španielskeho výrobcu NUEVA TEXTURA. Za stále vzrastajúcou obľubou ich produktov stojí vysoká výrobná kvalita a nápaditý design.     
 

 

Výnimočná pružnosť a gramáž

 


  Poťahy Harmonia sú vyrobené z mimoriadne elastického úpletu s patentovanou výrobnou technológiou. Prémiová gramáž 495 g/m² (zodpovedajúca napríklad luxusnej osuške) garantuje hutnosť a odolnosť materiálu, ktorý perfektne ochráni vašu sedačku pred odrením, škvrnami a zásahmi domácich miláčikov. Inovatívny materiál taktiež zaručuje stálofarebnosť a odolnosť proti opotrebovaniu. Čisté jednofarebné prevedenie a jemná textúra poťahov sú ideálne pre každého, kto preferuje pokojný a usporiadaný design, a zároveň sú dostatočne univerzálne, aby harmonicky doplnili takmer akýkoľvek interiér.  
 
Ľahko sa nasadzujú a perfektne sedia

 

 
Napínacie poťahy Harmonia predstavujú nadštandardnú kvalitu. Inovovaná patentovaná technológia SuperStretch zaisťuje ich roztiahnuteľnosť do všetkých smerov. Poťahy sa ľahko nasadzujú a vďaka svojej elasticite sa perfektne prispôsobia takmer každému tvaru sedačky či kresla tak, že vyzerajú ako pravé čalúnenie. Poťah na rohovku sa bohužiaľ nezmestí do bežnej práčky, ale v každej čistiarni si s ním poradia. Ani opakovaným praním poťahy nestrácajú svoju elasticitu. Poťahy nie sú vodeodolné.
 
Ako zmerať rohovku

Opcji nagrywania

Historia cen

▲2%
28 sie 2024
152,90 €
22 cze 2024
149,90 €

Producent

Nueva Textura