Slúchadlá TCL ACTV500TWS (ACTV500TWSWT-RU) biela/oranžová bezdrôtové slúchadlá • výdrž 6,5 h, 33 h s puzdrom • frekvencia 10 až 22 000 Hz • štuple do

Bluetooth stylová sluchátka se sportovním designem a kvalitním zvukem. Díky ergonomickému designu se sluchátka přizpůsobují tvaru ušního boltce a zabraňují tak tlaku na pokožku, pohodlné nošení pro každého. Díky voděodolnosti IPX5 jsou sluchátka chráněna proti potu a stříkající vodě. Výdrž baterie 33 hodin. USB-C rychlé nabíjení - 15 minut nabíjení zajistí 1 hodinu přehrávání.
NONSTOP ZVUK. ZÁBAVA KDEKOLI.
Sluchátka řady ACTV byla navržena tak, aby poskytla těm, kteří jen zřídka vynechají trénink, další podporu, kterou potřebují, aby zůstali v pohybu. Sluchátka do uší ACTV jsou vyrobena s háčkem přes ucho, aby zajistily, že zůstanou v uchu pohodlně bezpečná. Nabízejí také snadno nastavitelný systém ovládání délky kabelu, takže při cvičení budete mít méně visícího kabelu.
DETAIL, KTERÝ MŮŽETE SLYŠET
Sluchátka ACTV jsou vyrobena z našich precizně navržených zvukových ovladačů, které vytvářejí působivý pohlcující zvuk, ať už vás hudba zavede kamkoli. Jsou také vybaveny silnými 6mm měniči v kompaktním provedení, které zajišťují dokonalé přizpůsobení, čistý zvuk a velké silné basy.
HUDBA V POHYBU
Díky hodnocení IPX7 je ACTV vybavena vodotěsným pouzdrem odolným proti potu a nepropustným Nano potahem pro další ochranu, takže tato sluchátka budou fungovat i při intenzivním potem naplněném cvičení a dešti. S ACTV můžete poslouchat hodiny v naprostém pohodlí.
VAŠE ZÁBAVA. TVŮJ STYL.
ACTV má také skutečně bezdrátový design, který eliminuje každodenní potíže s kabely a umožňuje vám soustředit se výhradně na hudbu. Tenké bezdrátové nabíjecí pouzdro vám pomůže vrátit se k vaší hudbě, takže vám neunikne žádný úder.
Technické specifikace:
Frekvenční rozsah: 10 - 22 000 Hz
Citlivost: 100 dB
Impedance: 14ohm
Ovladače reproduktorů: 6 mm
Konektivita: Bluetooth, Verze 5.0
Rozsah příjmu: 10 m
Typ baterie: LI-Polyer
Hraní hudby: 6,5 hodiny, další 4 nabití v pouzdře na celkových 33 hodin
Doba rychlého nabíjení: 15 minut na 1 hodinu hraní
Upozornění na nízkou kapacitu baterie: Ano

História ceny

16. 12. 2021
72,90 €

Výrobca

TCL