Klávesnica Corsair K65 Mini Red RGB (CH-9194110-NA) biela herná klávesnica • RGB podsvietenie • mechanické spínače CHERRY MX Red • obsiahla súprava kl

FORMA SPLŇUJE FUNKCI
K65 RGB MINI přináší velké funkce komprimované do 60% formátu, které se snadno vejdou do jakéhokoli nastavení pro pohodlné hraní.
PŘIZPŮSOBTE SI SVOJI HRU
Ukažte svůj styl s dynamickým podsvícením RGB na klíč a volitelně dodávaným sálavým mezerníkem spolu se standardním rozložením spodního řádku, abyste si mohli vyměnit vlastní sady klíčů.
ROZSÁHLÉ ZKRATKY
Získejte přístup k robustní sadě bočních tištěných funkcí, včetně více než 30 unikátních ovládacích prvků pro osvětlení, profily, makra, média, hlasitost a kurzor myši.
Palubní záznam makra a dvě funkční vrstvy vám umožňují zaznamenávat makra za běhu na (FN + libovolná klávesa) nebo (FN + FN2 + libovolná klávesa) pro pohodlný přístup k vašim pokročilým příkazům, aniž byste museli obětovat jakékoli standardní klávesy.
LINEÁRNÍ A HLADKÉ
Klávesové spínače CHERRY MX Red mají lineární pohyb v kombinaci s minimální silou pružiny, což má za následek hedvábně hladké stisknutí kláves, které je ideální pro výkonné hráče.
SPOJTE SVÉ NASTAVENÍ
Další evoluce v softwaru CORSAIR iCUE je tady a promění celé vaše nastavení v soudržný, plně pohlcující ekosystém s intuitivním ovládáním.
Osvětlení RGB
Rozložení klávesnice NA
USB polling Rate Až 8 000 Hz s AXON
Klíčové spínače CHERRY® MX Red
61 klíčů
Konektivita Kabelové
Nastavitelná výška Ne
Dodatečné barevné a texturované kryty kláves Radiant Space Bar, logo CORSAIR
Ovládání médií Ano
Velikost typu klávesnice K65
Převrácení klávesnice Full Key (NKRO) se 100% funkcí Anti-Ghosting
Form Factor 60%
Kabelové připojení USB 3.0 nebo 3.1 typu A

História ceny

25. 12. 2021
127,90 €

Výrobca

Corsair