Taktické puzdro Cytac® na obušok ⌀ 30 mm - čierne

Univerzálne púzdro Cytac vhodné pre obušky a tonfy. Váš prostriedok pre obranné i útočné použitie budete mať stále na dosah a nestratíte ho pri behu, taktické činnosti alebo presunoch. Puzdro je vhodné pre všetky bežné tonfy či obušky (i teleskopické) do priemeru 30 mm.
Rýchly prístup a variabilné umiestnenie
Puzdro na teleskopický obušok alebo tonfu je nevyhnutným doplnkom výstroje policajných zložiek alebo pracovníkov bezpečnostných agentúr. Váš obranný nástroj je v puzdre pevne uchytený a chránený pred stratou. Nevypadne pri behu, presunoch alebo inej taktickej činnosti. Polohu možno rotačným mechanizmom prispôsobiť individuálnym potrebám užívateľa v rozsahu 360° (dookola). Súčasťou dodávky je aj pádlo so vstrekovaným silikónom. Vďaka nemu možno puzdro pohodlne nosiť za pásom. Mäkčená vnútorná strana je šetrná k pokožke a zabraňuje jeho skĺzavaniu do strany. Pomocou adaptérov môžete obušok nosiť aj na opaskovej spone, opaskovom prievlaku, MOLLE kompatibilnej väzbe apod.
Overené profesionálmi
Vďaka intuitívnemu ovládaniu, kvalite a spoľahlivosti sa výrobky Cytac stali súčasťou výbavy francúzskej a chorvátskej polície, brazílskej prezidentskej gardy a polície alebo thajských policajných jednotiek. Puzdro je zhotovené z polyméru armádnej kvality, takže je ľahké, odolné proti vode, potu aj mechanickému opotrebovaniu. Materiál si uchováva svoje jedinečné vlastnosti aj v extrémnych prevádzkových podmienkach a teplotách od -30 °C až do 180 °C.
Benefity, o ktorých musíte vedieť: vyrobené z odolného polyméru vojenskej triedy open top dizajn - jednoduché vloženie a rýchle vytiahnutie obušku alebo tonfy vhodné pre obušky od 18" do 26" (cca od 45,7 cm do 66 cm) pojme obušok či tonfu do priemeru 30 mm určené aj pre extrémne prevádzkové podmienky a teploty -30 °C do 180 °C možnosť nastavenia rotácie v rozsahu 360° vstrekované silikónové pádlo pre väčšie pohodlie a stabilitu kompatibilné so všetkými závesnými systémami a platformami Cytac® súčasťou balenia je puzdro, pádlo a imbusový kľúč

História ceny

▼-12.5%
25. 11. 2023
14,00 €
▼-5.88%
25. 5. 2023
16,00 €
▼-22.73%
25. 11. 2022
17,00 €
15. 6. 2022
22,00 €

Výrobca

Cytac®