Slúchadlá TCL ELIT400BT (ELIT400BTWT-EU) sivá bezdrôtové slúchadlá • výdrž až 30 h • frekvencia 9 Hz až 40 kHz • citlivosť 100 dB • impedancia 24 ohm

Elegantní a pozoruhodný design
Konečně jsou zde bezdrátová sluchátka, která jsou nejen zdrojem kvalitního zvuku, ale zároveň se pyšní také elegantním designem, sofistikovanou úpravou a barevnými variantami, které vám budou vyhovovat kdekoli a kdykoli.
Silný zvuk s vysokým rozlišením
Headset ELIT400BT přes uši byl navrhován se zaměřením na silné basy a nadprůměrný zvuk. Díky precizně navrženým 40mm zvukovým měničům s vysokým rozlišením zajišťuje brilantní výšky, čisté prostřední tóny a silné basy.
Pohodlný ergonomický design
Headset ELIT400BT přes uši má jedinečný design vytvořený s ohledem na vaše pohodlí. Díky stylovému padnoucímu plyšovému pásku přes hlavu a velmi měkkým náušníkům můžete tato sluchátka nosit pohodlně po celý den.
Výkonný Bluetooth a dlouhotrvající baterie
Vydrží totiž až 30 hodin a díky rychlému nabíjení můžete už po 15 minutách přehrávat dalších 6 hodin. K dispozici máte také možnost využití kabelu, díky čemuž můžete pokračovat v přehrávání hudby i po vybití baterie. S technologií Bluetooth 5.0 si navíc užijete i vyšších rychlostí přenosu, lepší spotřeby energie a neuvěřitelně stabilní kvality bezdrátového přenosu zvuku.
Zabudovaný mikrofon a velmi zřetelné hovory
Ovládejte snadno své telefonní hovory, hudbu i hlasitost zvuku pomocí integrovaného ovládání sluchátek ELIT400BT. Jejich součástí je také zabudovaný mikrofon, který zajišťuje čistý přenos hlasu i potlačení ozvěny.
Tence složitelný design
Díky tomu, že lze snadno složit a uložit, je ideálním společníkem na cesty.
Vysoká odolnost
Naše headsety ELIT400BT podstoupily přísné testování kvality včetně více než 150 hodin ohýbání, natahování, smotávání a roztahování, abychom zajistili co nejlepší výkon pro každodenní používání.

História ceny

▲2.86%
26. 2. 2021
71,90 €
29. 11. 2020
69,90 €

Výrobca

TCL