Ultrasonický zvlhčovač vzduchu FANCY HOME Zen 4.6 l

 
Zvlhčovač vzduchu pre veľké priestory
 
Predchádzajte respiračným ochoreniam zvlhčením ovzdušia v domácnosti, v kancelárii alebo inde v interiéri. Použite na to dômyselný prístroj, ktorý tvorí studenú vodnú paru a zvyšuje účinne vlhkosť vzduchu. Predstavujeme dizajnový zvlhčovač vzduchu FANCY HOME Zen.
 
Ako zlepšiť dýchanie a prevoňať domácnosť
 
Zvlhčovač vzduchu je ideálny ako na zvlhčenie vzduchu bez vône, tak na používanie pri aromaterapiách s esenciálnymi olejmi FANCY HOME.
Má 4 nastaviteľné stupne intenzity tvorenia pary, časovač pre 2, 4, 6 alebo 8 hodín prevádzky, úsporný nočný režim, voliteľné podsvietenie v 7 farbách a intuitívne ovládanie dvoma tlačidlami.
 
 
Je vhodný na použitie v miestnostiach s rozlohou až 30 m2 a zásobník na vodu s objemom 4,6 l postačí až na 46 hodín nepretržitej prevádzky.
 
Prečo by ste si doma mali strážiť vlhkosť vzduchu
 
Odporúčaná vlhkosť vzduchu v interiéroch je 40 až 60 %. V skutočnosti však býva výraznejšie nižšia, najmä v zimnom období, keď sa miestnosti intenzívne vykurujú.
Dlhotrvajúci pobyt v interiéroch s nedostatočnou vlhkosťou vzduchu je zdraviu škodlivý, zvyšuje riziko vzniku respiračných ochorení a presušení pokožky.
Naopak optimálna vlhkosť vdzuchu prináša pocit tzv. tepelnej pohody, vďaka ktorej nie je nutné bytové priestory zbytočne prekurovať.
Zvlhčovač vzduchu FANCY HOME Zen má nadčasový dizajn, vyrábame ho z odolného plastu a vybavený priloženým adaptérom z elektrickej siete 230 V.


Záznam s rovnakým EAN

História ceny

▲26.24%
2. 2. 2024
119,80 €
▼-20.78%
3. 11. 2023
94,90 €
26. 4. 2023
119,80 €

Výrobca

FANCY HOME