CabinZero Military 44L Navy

Hľadáte spoľahlivého parťáka, ktorý vám ušetrí čas aj starosti a nesklame vás ani pri náročnom cestovaní? CabinZero Military 44 l z odolného nylonu nadchne svojou univerzálnosťou, praktickým využitím a štýlovým vzhľadom cestovateľa každej vekovej kategórie. Ľahký palubný batoh možno vziať priamo do kabíny lietadla, nemusíte teda riešiť žiadne poplatky za odbavenie batožiny, ani dlhé fronty pri čakaní pri páse s batožinou. Dovnútra sa naviac bezpečne zmestí všetko potrebné na cesty za zážitkami a zbalíte sa rovnako jednoducho a pohodlne ako pri cestovaní s kufrom. Vďaka mimoriadnemu dôrazu na kvalitu a odolnosť materiálu a spracovanie s vami bude batoh CabinZero naplno prežívať všetky dobrodružstvá pri poznávaní miest a pri putovaní v teréne.
špeciálne YKK zipsy, najodolnejšie zipsy vo svojej triede
spony a pracky UTX Duraflex z veľmi odolných materiálov
bočné sťahovacie popruhy z vonkajšej strany
držadlo na vrchnej strane aj z boku pre pohodlné nosenie v ruke
pohodlné ramenné popruhy
bedrové a hrudné popruhy
ergonomicky tvarovaný chrbtový systém
lemované švy
hlavná komora na zips
jazdce zipsu možno zamknúť visiacim zámkom
predné vrecko na zips na drobnosti
vnútorné vrecká zo sieťoviny aj na zips pre ľahšiu organizáciu vašich vecí
vonkajšia látka a ďalšie prvky z vodeodolných materiálov
integrovaný systém Global Luggage Tracker od spoločnosti Okoban
na produkt sa po dobu jeho životnosti vzťahuje obmedzená doživotná záruka na výrobné vady v spracovaní a/alebo materiáli za podmienok stanovených výrobcom, ktorú je nutné po uplynutí záručnej lehoty uplatniť priamo na webových stránkach výrobcu
Čo je Global Luggage Tracker od spoločnosti Okoban?
Ide o bezpečnostný prvok, vďaka ktorému sa do rúk majiteľa často vráti stratená alebo ukradnutá batožina. Funguje na princípu nálezov a strát. Stačí sa po obdržaní vašeho CabinZero zaregistrovať na okoban.com a váš batoh bude tak môže byť rozpoznaný nejakým milým človekom, ktorý ho nájde, a dopravený späť až ku vám.


Záznam s rovnakým EAN

História ceny

14. 3. 2024
109,90 €

Výrobca

CabinZero

Pozrite si ďalšie produkty CabinZero Military 44L Navy