Výsledok hľadania

primavera izbovy
Sprej prevonia váš domov vôňou cédra, kardamonu a bergamotu. Sila éterických olejov vám dodá energiu a znovu vás postaví na nohy. Nastriekajte do vzduchu kedykoľvek podľa potreby.
Vonná zmes prevonia váš domov vôňou citrónu, šalvie a jedle. Svieža, bylinné-ovocná vôňa zlepšuje koncentráciu i náladu, zlepšuje dýchanie a prejasňuje myseľ. Nastriekajte do vzduchu podľa potreby.
Unikátny vonná kompozícia kombinuje účinky éterických olejov: svieži a čistá myrta, ktorej vôňa energizuje a podporuje uvedomelé dýchanie; ovocný grapefruit, ktorý zlepšuje náladu, posilňuje sústreden
Izbový sprej Good Mood prevonia váš domov šťavnatou vôňou citrónov, limetiek a pomarančov. Zmes vás nabije pozitívnou energiou a zlepší náladu. Podľa potreby nastriekajte do vzduchu.
Izbový sprej prevonia vás domov kvetinovou vôňou s tónmi pomaranča. Kombinácia použitých éterických olejov je skvelá pre ženy, najmä v období počas menštruácie. Sprej nastriekajte do miestnosti kedyko
Izbový sprej Space Clearing nielenže skvele čistí vzduch a zbavuje ho nepríjemných zápachov, ale zároveň navodzuje dobrú náladu a pocit sviežosti.
Prevonia váš domov svieži, šťavnatou vôňou citrónovej trávy. Nastriekajte do vzduchu kedykoľvek podľa potreby.
Airspray Ochraňuj ma je vytvorený pre detské izbičky. Jeho nádherná sladká, kvetinová vôňa v okamihu vykúzli pocit bezpečia a pokoja.