Dámska zatepľovacia vesta s prírodnou výplňou - olivová/kaki

Dámska zatepľovacia krátka vesta so zvýšeným objemom a gramážou výplne je ideálnou voľbou na mrazivé a zimné dni počas každodenných alebo športových aktivít. Zaručuje veľmi dobrú ochranu pred nízkymi teplotami a zároveň plný komfort v rôznych poveternostných podmienkach.
Vesta má klasické horizontálne prešívanie, ktoré pozostáva z paralelných pruhov prechádzajúcich naprieč bundou. Tento typ prešívania poskytuje dobrú tepelnú izoláciu a primeranú kompresiu bundy.
Tento produkt má oversize strih, ktorý voľne prilieha k postave a poskytuje voľnosť pohybu. Má štandardnú dĺžku, ktorá siaha až po líniu bokov.
Pozrite si: Prechodná bunda - móda v mestskom štýle?
Pozrite si: Ako nosiť dámske vesty?
Príručka: Ako prať páperovú bundu?
Dámska zatepľovacia vesta s prírodným páperím
Dámska páperová krátka vesta zateplená prírodným kačacím páperím v pomere 90/10 (páperie/perie) zaručuje najvyšší tepelný komfort v suchých zimných podmienkach. Prírodné páperie je najlepším izolantom a vytvára bariéru, ktorá zadržiava teplo vo vnútri bundy. Je elastické a pružné, vďaka čomu si zachováva svoj tvar a objem. Výplň bude najlepšie fungovať v podmienkach nízkej vlhkosti, keď prevládajú mrazivé teploty.
Funkčné riešenia poskytujúce maximálne pohodlie: povlak, ktorý chráni pred vlhkosťou
Hydrofóbna impregnačná vrstva pokrýva vonkajšiu vrstvu materiálu a chráni ju pred absorpciou vody. Povlak spôsobuje, že vlhkosť sa zhromažďuje na povrchu tkaniny alebo úpletu a potom voľne steká.
Spoľahlivé detaily: odnímateľná kapucňa s nastavením, rip-stop materiál
Dámska zatepľovacia krátka vesta má odopínaciu kapucňu s možnosťou nastavenia. Krk chráni vysoký golier, ktorý ešte viac chráni pred chladom a vetrom. Na bokoch sú 2 otvorené vrecká. Na vnútornej strane je otvorené vrecko na bezpečnú prepravu cenností, napríklad mobilu.
Dámska zatepľovacia vesta sa zapína na jednocestný hlavný zips s vnútornou vetroodolnou légou, ktorá znižuje prenikanie chladu do vnútra bundy. Spodný okraj je možné upraviť pomocou tunelovej šnúrky so stopkami. Spevnenia materiálu z rip stop tkaniny, ktorá je odolná voči roztrhnutiu.
Dámska prešívaná krátka vesta - VLASTNOSTI:

strih: oversize, voľne prilieha k postave a prináša voľnosť pohybu


ponúkane veľkosti: XS-XXL


štandardný strih s dĺžkou po boky


klasické horizontálne prešívanie


polyesterová, hladká podšívka


bunda určená na chladné zimné dni


hydrofóbna impregnácia vonkajšieho materiálu znižuje absorpciu vlhkosti


odopínateľná kapucňa s reguláciou objemu


vysoký golier


2 otvorené bočné vrecká


vnútorné otvorené vrecko


jednocestný hlavný zips prekrytý vnútornou vetroodolnou légou


regulácia obvodu spodnej časti pomocou elastickej šnúrky s brzdičkami


zónové spevnenie z odolnej rip stop tkaniny


pružná výplň z prírodného kačacieho páperia s pomerom 90/10 (páperie/perie) poskytuje najvyššiu úroveň tepla pri mrazoch s nízkou vlhkosťou

PARAMETRE:
Výplň: 100% prírodná výplň

História ceny

25. 9. 2024
119,95 €

Výrobca

4F