Sencor SRV 3150OR EasyClean - Robotický vysávač a mop 2v1

Robotický vysávač s mopom Sencor SRV 3150OR EasyClean
Vysáva a mopuje súčasne pre kompletné upratovanie
Jednoduché ovládanie tlačidlom alebo diaľkovým ovládačom
Inteligentný pohyb s funkciou Sencor Smart Room
Rotačná kefa a dve bočné kefky pre precíznosť
Výška len 7,5 cm na vysávanie aj pod nábytkom
Výkonná Li-Ion batéria s kapacitou 2 600 mAh a výdržou až 100 minút
Tri intenzity sania a vytierania podľa vašich potrieb
Senzory nárazu a pádu pre bezpečnú prevádzku
Pohodlné spustenie jedným tlačidlom
Ovládanie robotického vysávača Sencor SRV 3150OR je veľmi intuitívne a jednoduché. Ak chcete začať upratovať, stačí stlačiť jediné tlačidlo priamo na tele vysávača. Ak dávate prednosť podrobnejším nastaveniam, môžete použiť priložený diaľkový ovládač, ktorý umožňuje zvoliť intenzitu sania a mopovania. O automatické dobíjanie sa stará nabíjacia stanica, do ktorej sa vysávač vráti po skončení upratovania alebo keď mu dôjde energia.
Dve funkcie naraz pre dokonalé upratovanie
Vysávač Sencor SRV 3150OR dokáže vysávať a mopovať súčasne, čím zabezpečuje skutočne dôkladné čistenie všetkých typov tvrdých podláh. Veľká rotačná kefa si poradí aj s tými najťažšími nečistotami, zatiaľ čo dve bočné kefky zametajú rohy a plochy pozdĺž stien. Mopovací nadstavec s návlekom z mikrovlákna potom ľahko zotrie jemný prach a dodá podlahe žiarivý lesk. Intenzitu vysávania a mopovania si môžete nastaviť podľa svojich potrieb.
Presný pohyb s funkciou Sencor Smart Room
Aby bolo upratovanie naozaj efektívne a nenechalo žiadne miesto nenavštívené, je vysávač Sencor SRV 3150OR vybavený funkciou Sencor Smart Room. Tá zabezpečuje inteligentné mapovanie priestoru a systematický pohyb vysávača. Na upratovanie menších plôch možno použiť aj 30-minútový program, po ktorom sa vysávač automaticky vráti do nabíjacej stanice. Vďaka senzorom nárazu a pádu sa vysávač pohybuje bezpečne a vyhýba sa schodom alebo iným prekážkam.
Spoľahlivo vysáva aj pod nábytkom
Vďaka výške len 7,5 cm sa robotický vysávač Sencor SRV 3150OR dostane aj do priestorov, ktoré sú pre bežný vysávač ťažko dostupné. Zvládne upratovanie pod nábytkom, pohovkami alebo posteľami. Jeho kompaktné rozmery mu umožňujú dostať sa medzi stoličky a iné prekážky. Vďaka tomu je ideálny do menších bytov, kde precízne vyčistí každý kút.
Vysávač, na ktorý sa môžete spoľahnúť
Robotický vysávač Sencor SRV 3150OR je vybavený kvalitnou Li-Ion batériou s kapacitou 2 600 mAh. Na jedno nabitie dokáže upratovať až 100 minút. Po skončení upratovania alebo keď sa mu začne vybíjať energia, automaticky zamieri do nabíjacej stanice, kde sa dobije a pripraví na ďalšie použitie. Nemusíte sa teda starať o kontrolu stavu batérie, vysávač to urobí sám.
Všetko potrebné v balení
Sencor SRV 3150OR obsahuje všetko, čo potrebujete na prevádzku vysávača. K dispozícii je nabíjacia stanica, sieťový adaptér, diaľkové ovládanie (+2 batérie AAA), 4 bočné kefky (2 už predinštalované), mopovací nadstavec a 3 textilné návleky. Súčasťou je aj praktická čistiaca kefa na pohodlnú


Záznam s rovnakým EAN

História ceny

2. 10. 2024
139,00 €

Výrobca

Sencor