Pánske športové nohavičky ATLANTIC 3Pack - čierna/žltá/modrá

PÁNSKE BAVLNENÉ NOHAVIČKY ATLANTIC 3Pack
Športové nohavičky sa vyznačujú univerzálnym strihom a nízkym pásom. Sú rezané vysoko okolo stehien a majú univerzálnu bočnú šírku. Zvyčajne sú vyrobené z pletenín ošetrených elastanom.
Tunelová guma je mimoriadne pohodlné a šetrné k telu. Funguje skvele v každodenných situáciách, nehryzie a drží spodnú bielizeň na mieste. Je vynikajúcou voľbou pre alergikov, pretože poskytuje telu kontakt iba s prírodnou bavlnou.
Classic Underwear je kolekcia, v ktorej sa zameriavame na pohodlie a univerzálne štýly. Na výrobu spodnej bielizne používame kvalitnú bavlnu, ktorá je mäkká a príjemná na dotyk. Klasické spodné prádlo je vynikajúcou voľbou pre každodenné nosenie.
univerzálny, klasický strih spodnej bielizne
perfektne sedí na postave
vyrobené z mäkkej a na dotyk príjemnej tkaniny
nekompresná a necitlivá tunelová guma
Garancia pohodlia a pohodlia
Bavlna je príjemná na dotyk, odolná voči vysokým teplotám a strečingu. Vďaka svojej schopnosti absorbovať vodu nespôsobuje nepríjemné pocity, ako je potenie. Je tiež ideálnou voľbou pre alergikov – nespôsobuje alergie. Bavlna je jednou z najpopulárnejších plodín na svete.
Milujeme našu spodnú bielizeň. Pri jeho tvorbe dbáme na každý najmenší detail. Preto sa oň starajte a bude vám slúžiť mnoho sezón. Venujte pozornosť označeniam a pokynom pripojeným k spodnej bielizni.
Nohavičky majú športový strih, čo znamená, že sú strihané pomerne vysoko okolo stehien a majú nízky pás zakončený nekompresívnou a mimoriadne pohodlnou vnútornou gumičkou. V prípade športových nohavičiek pútajú pozornosť aj profilovacie švy, vďaka ktorým spodná bielizeň perfektne prilieha k telu. Nohavičky sú vyrobené z bavlnenej strečovej látky, ktorá je kombináciou mäkkej bavlny a strečového elastanu. Naša tkanina je odolná voči vysokým teplotám a mechanickému pôsobeniu. Má tiež schopnosť absorbovať vodu, vďaka čomu zabraňuje nadmernému poteniu tela.
95% bavlna, 5% elastan


Záznam s rovnakým EAN

História ceny

20. 10. 2024
26,99 €

Výrobca

Atlantic