Delphin spací vak thermomaster 2x1

Použili sme pri jeho výrobe odolnú a nepremokavú vonkajšiu tkaninu, vďaka ktorej je možné prespávať pod otvorenou oblohou aj za dažďa a vlhkých chladných nocí. Navyše je ľahko udržiavateľná, takže ju možno ľahko utrieť a osušiť. Prichytenie spacáku na posteľ je zaistené pomocou návlekov na oboch koncoch a fixačného popruhu s pevným a mohutným klipom, vďaka ktorým zostane ThermoMASTER ako prikovaný k lehátku za každých okolností.
Všetky vnútorné vrstvy sú tvorené mäkkým fleecom hnedej farby, ktorý je príjemný na dotyk a tiež výnimočne hrejivý, takže sa budete cítiť komfortne aj v extrémnej zime. Hlavný zips po oboch stranách je mohutný, pevný a nezasekáva sa, čiže pokiaľ budete mať záber, stačí potiahnuť vrchnú vrstvu a môžete utekať za rybou. Zips na druhej strane si môžete zafixovať pomocou plastovej poistky v tvare spony. Medzi každou vrstvou sa nachádzajú ďalšie jemnejšie zipsy umožňujúce využitie ktorejkoľvek z vrstiev podľa vonkajších podmienok a Vašej osobnej preferencie. Všetky zipsy sú prekryté lemom nepremokavej látky, a tým pádom chránené pred dažďom. V hlavovej časti sa nachádza vrecko vhodné na umiestnenie a uzavretie akéhokoľvek menšieho vankúša.
ThermoMASTER má zaujímavý dizajn v khaki a čiernej farbe s výraznou červeno-zelenou grafikou. Balený je v rozmernom čiernom vaku s popruhmi a zaťahovaním na šnúrku.


Záznam s rovnakým EAN

História ceny

20. 10. 2024
155,24 €

Výrobca

DELPHIN