Chladnička s mrazničkou Beko BCNA306E4SN biela chladnička s mrazničkou • výška 193,5 cm • objem chladničky 215 l / mrazničky 69 l • energetická trieda

Chladnička komb. Beko BCNA306E4SN, vestavná
Slunce v lednici pro zachování vitamínů
Ovoce a zelenina jsou plné vitamínů a měli bychom je jíst každý den. Ale jak je uchovat a nemuset pořád na nákup? Přihrádka HarvestFresh™ je vybavená speciálním světelným režimem, který kopíruje střídání světla během celého dne. To udrží v chodu přirozené procesy v ovoci a zelenině a uchová se tím i mnohem více vitamínů, než kdyby byly jen zavřené ve tmě. Zdravá svačinka je tak zajištěna a návštěvu obchodu můžete odložit.
Už žádné vysušené potraviny. A bez odmrazování
Zdá se vám, že máte potraviny v lednici vysušené a okoralé? Na rozdíl od NoFrostového chlazení, které potraviny vysušuje, využívá technologie NeoFrost™ dva nezávislé chladicí okruhy. Ve spojení s dvěma ventilátory umí udržovat studený a vlkhý vzduch jako ideální klima pro správné uchovávání čerstvých potravin. Zároveň dokáže vyrobit a udržovat suchý a velmi studený vzduch pro hluboké zamrazení potravin v mrazáku. Potraviny vám tak vydrží déle čerstvé a nevysušené. V chladničce tak bude ideální vlhkost pro skladování čerstvého jídla, zatímco v mrazničce bude sucho a velký mráz potřebný pro uchování zmrazených potravin. A bez nutnosti odmrazovat.
Pro tichou a úspornou domácnost
ProSmart™ invertorový kompresor je tím nejlepším pro vaši lednici. Je až čtyřikrát tišší než standardní kompresor, spotřebuje méně elektřiny a má dlouhou životnost.
Snižuje spotřebu
Inteligentní volitelná funkce Eco vám umožní snížit spotřebu elektřiny vaší chladničky. Jestliže neotevřete dveře lednice po dobu šest a vice hodin po sobě jdoucích, přístroj se sám přepne mrazicí část do energeticky úsporného režimu.
Dobře vidět a šetřit
LED osvětlení lednic Beko nejen dobře vypadá, ale na rozdíl od klasické žárovky, přispívá ke snížení spotřeby elektřiny.
Dejte lednici dovolenou
Pokud se chystáte na dovolenou, dopřejte ji i vaší lednici. S režimem Holiday se vypne chladicí část a poběží jen mraznička, takže zásoby zůstanou pořád u ledu stejně tak jako spotřeba lednice.
Technické údaje:
Vestavná 193 cm NeoFrost chladnička s technologií MetalFresh
Objem chladničky: 215 lit.
Objem mrazničky: 69 lit.
Energetická třída: E
Spotřeba el. Energie: 262 kWh/rok
Zmrazovací kapacita: 3,5kg /24h
Akumulační doba: 13 hod.
Klimatická třída: SN-T
Hlučnost: 37 dB
Kluzné panty
LED vnitřní osvětlení na stropě
Nerezové profily polic
HarvestFresh Světlo
Kovová záda chladničky
Invertorový kompresor
Rozměry:
VxŠxH : 193,5 x 54 x 54,5 cm


Záznam s rovnakým EAN

História ceny

▲5.89%
8. 12. 2021
719,00 €
▲3.03%
27. 10. 2021
679,00 €
6. 1. 2021
659,00 €

Výrobca

Beko