Headset Jabra Evolve 20 (100-55900000-99) čierny herné slúchadlá • citlivosť 93 dB • impedancia 32 ohm • pripojenie cez USB alebo 3,5 mm jack • Hi-Fi

Jabra Evolve 20, černá

Kvalitně zpracovaná náhlavní souprava profesionální řady Evolve od společnosti Jabra se stane vaším každodenním společníkem. Bude vás doprovázet při práci, poslechu hudby i pracovních hovorech. Oslní vás nejen elegantním designem, ale také svým perfektním stereo zvukem. Mikrofon s funkcí potlačení šumu eliminuje hluk a vy se tak můžete plně soustředit na to, co je opravdu důležité.

Dokonalá konstrukce

Souprava je vyrobena z kvalitních a odolných materiálů a zajišťuje tak perfektní zvuk. Reproduktory jsou optimalizovány pro přenos hlasu a speciálně navržené náušníky pasivně potlačují hluk okolí, takže budete vždy dokonale rozumět. Jejich intuitivní ovládání přímo na kabelu vám poskytne maximální pohodlí v každé situaci. Ohebné raménko mikrofonu lze ovládat podle vašich potřeb.

Obsah balení:

Přehledný ovladač s velkými tlačítky vám umožní rychlý přístup k nejčastěji používaným funkcím jako je například ovládání hlasitosti, přijmutí a ukončení hovoru nebo ztlumení všech zvuků najednou. Zvýšíte tak celkovou flexibilitu a efektivitu v průběhu své práce a zároveň se budete lépe soustředit na práci samotnou.
náhlavní souprava
ovládací jednotka USB
plastový obal na ovládací jednotku
plastový obal na náhlavní soupravu
samolepka Certified for Skype for Business
pěnový obal na náušníky
Technické specifikace:
drátové handsfree
připojení přes USB
široké pásmo
Busy Light
koženkové náušníky
redukce šumu
95cm ovládací kabel
120cm HS kabel