Chladnička s mrazničkou Beko RCNA406E60ZXBHN strieborná beznámrazová chladnička s mrazničkou • výška 202,5 cm • objem chladničky 253 l / mrazničky 109

Kombinovaná NeoFrost chladnička řady EVO
RCNA406E60ZXBHN
Slunce v lednici pro zachování vitamínů
Ovoce a zelenina jsou plné vitamínů a měli bychom je jíst každý den. Ale jak je uchovat a nemuset pořád na nákup? Přihrádka HarvestFresh™ je vybavená speciálním světelným režimem, který kopíruje střídání světla během celého dne. To udrží v chodu přirozené procesy v ovoci a zelenině a uchová se tím i mnohem více vitamínů, než kdyby byly jen zavřené ve tmě. Zdravá svačinka je tak zajištěna a návštěvu obchodu můžete odložit.
Dejte lednici dovolenou
Pokud se chystáte na dovolenou, dopřejte ji i vaší lednici. S režimem Holiday se vypne chladicí část a poběží jen mraznička, takže zásoby zůstanou pořád u ledu stejně tak jako spotřeba lednice.
Dveře bez náběhu a sedne kdekoliv
Dveře lednice s panty SmoothFit můžete otevřít, i když je vedle ní linka, protože jsou bez náběhu. To znamená, že lednice má stále stejnou šířku, když je zavřená nebo otevřená.
Čerstvé i po rozmrazení
Speciálně navržený ventilátor zamrazí jídlo v přihrádkách FastFreeze o 10 % rychleji. Dochází tak k menší změně krystalické mřížky zamrazené potraviny, která se po rozmrazení stále chová jako čerstvá.
Snižuje spotřebu
Inteligentní volitelná funkce Eco vám umožní snížit spotřebu elektřiny vaší chladničky. Jestliže neotevřete dveře lednice po dobu šest a vice hodin po sobě jdoucích, přístroj se sám přepne mrazicí část do energeticky úsporného režimu.
Dobře vidět a šetřit
LED osvětlení lednic Beko nejen dobře vypadá, ale na rozdíl od klasické žárovky, přispívá ke snížení spotřeby elektřiny.
Možnost otočení otevírání dveří
Každá kuchyně je jiná, a proto mají naše ledničky možnost otočení otevírání dveří. Během chvíle se tak lednice přizpůsobí vašemu prostoru.
objem chladničky: 253 litrů
z toho EverFresh+ zóna: 30 litrů
objem mrazničky: 109 litrů
Energetická třída: C
Spotřeba el. Energie: 188 kWh/rok
mrazicí kapacita: 6 kg/24h
akumulační doba: 33 hodin
hlučnost: 35 dB.
Klimatická třída: SN-ST
HomeWhiz – možnost kontroly a ovládání
přes aplikaci (telefon)
LCD displej na dveřích
Power LED vnitřní osvětlení na stropě
HarvestFresh – střídavý světelný zdroj
nahrazující více složek slunečního svitu
pro zachování vitamínů.
SmoothFit panty bez nabíhání
Integrované madlo, stříbrné profily polic
ProSmart invertorový kompresor
Barva: Brushed Silver
Rozměry VxŠxH: 202,5 x 59,5 x 67 cm

História ceny

▲5.98%
8. 12. 2021
709,00 €
▲3.08%
27. 10. 2021
669,00 €
▼-1.52%
6. 2. 2021
649,00 €
17. 1. 2021
659,00 €

Výrobca

Beko