Ponorný mixér Braun Multiquick 5 MQ500 Soup sivý/biely ponorný mixér • príkon 600 W • dve rýchlosti • nerezový nadstavec PowerBell s dizajnom rozšíren

Tyčový mixér Braun Multiquick 5 MQ500 Soup
Extra lehké zařízení - až o 30 % lehčí než ostatní tyčové mixéry - s novou úzkou a měkkou rukojetí. Série Braun Multiquick 5 byla navržena s ohledem na pohodlí a snadnost použití. S patentovanou technologií Power Bell - kombinací ultra tvrdých nožů z nerezové oceli a jedninečného zvonovitého tvaru - získáte ten nejlepší výkon od firmy Braun.
Jedinečné spojení pohodlí a výkonu
Protože pohodlí závisí na funkčnosti, Braun zajistí, že máte vše, co potřebujete pro přípravu pokrmů. Jednoduchý a logický mechanismus ovládání rychlosti vám umožní připravit jídlo jednou rukou a s maximálním pohodlím, zatímco turbo tlačítko dodá extra sílu na zpracování těch nejtvrdších surovin. Mixujte širokou škálu měkkých a tvrdých potravin a pokaždé bude výsledek perfektní.
Připravujte pokrmy se širokou škálou příslušenství
Balení Braun Multiquick MQ 500 obsahuje 600ml nádobu, díky které snadno připravíte polévky, nápoje, omáčky či dipy. Když máte hotovo, jednoduše vytáhněte rukojeť a snadno umyjte. Díky německé technologii si tyčové mixéry Braun podrží svůj výkon celé roky.
Nerezový nástavec PowerBell s designem rozšířené spodní části proti vystřikování
Ultra tvrdé nerezové nože pro nejjemnější výsledky
Tichý DC motor s výkonem 600 wattů
Vysoký výkon a turbo otáčky pro ty nejrychlejší a nejjemnější výsledky při zpracování potravin
Výběr rychlosti jednou rukou : 1 rychlost + turbo
Měkká rukojeť pro větší komfort
Jedním klikem odnímatelná nerezová noha
Snadná manipulace s příslušenstvím
Plastová nádoba o objemu 600 ml

História ceny

26. 2. 2021
57,30 €

Výrobca

Braun