Slúchadlá TCL ELIT200NC (ELIT200NCBL-EU) čierna bezdrôtové slúchadlá • výdrž až 10 h • frekvencia 8 Hz až 40 kHz • citlivosť 100 dB • impedancia 32 oh

Stylový a nádherný design
Kvalitní zvuk s vysokým rozlišením se zde mistrovsky pojí se sofistikovanou úpravou, aby vyhověly i těm nejnáročnějším standardům.
Chytrá technologie aktivního potlačení hluku
Technologie aktivního potlačení hluku zabraňuje propuštění rozptylujícího hluku z okolního prostředí, díky čemuž se můžete ponořit ještě hlouběji do své oblíbené hudby.
Vyvážený zvuk s vysokým rozlišením
Headsety ELIT200NC jsou poháněné 12,2mm zvukovými měniči vyvinutými společností TCL, které zajistí výjimečnou kvalitu zvuku a které nechají vyniknout tomu nejlepšímu z vašich oblíbených skladeb.
Výkonný Bluetooth a dlouhotrvající baterie
Vydrží přehrávat až 10 hodin (8 s ANC) a díky rychlému nabíjení můžete už po 15 minutách přehrávat další 2 hodiny. K dispozici máte také možnost využití kabelu, díky čemuž můžete pokračovat v přehrávání hudby i po vybití baterie. S technologií Bluetooth 4.2 si navíc užijete i vyšších rychlostí přenosu, lepší spotřeby energie a stabilnější kvality bezdrátového přenosu zvuku.
Zabudovaný mikrofon a velmi zřetelné hovory
Ovládejte snadno své telefonní hovory, hudbu i hlasitost zvuku pomocí integrovaného ovládání sluchátek ELIT200NC. Jejich součástí je také zabudovaný mikrofon, který zajišťuje čistý přenos hlasu i potlačení ozvěny.
Pohodlný ergonomický design
Pomocí rozsáhlého ergonomického výzkumu týkajícího se zejména sluchového kanálu u lidí jsme vytvořili design sluchátek do uší, které se ve vašem uchu pohodlně usadí, a vy si tak můžete vychutnávat vysoce kvalitní a pohlcující zvuk po dlouhou dobu.
Režim vibračního vyzvánění
Pásek za krk vás pomocí vibrací upozorní na příchozí hovory. Díky tomu můžete být vždy ve spojení, i když zrovna nemáte po ruce svůj mobil.
Pružný pásek za krk
Zabalte si svá sluchátka a noste je všude s sebou.
Vysoká odolnost
Naše headsety ELIT200NC podstoupily přísné testování kvality včetně více než 150 hodin ohýbání, natahování, smotávání a roztahování, abychom zajistili co nejlepší výkon pro každodenní používání.

História ceny

13. 3. 2021
71,90 €

Výrobca

TCL