Prenosný reproduktor SONOS Roam biely prenosný reproduktor • hudba cez Bluetooth a Wi-Fi • automatické ladenie Trueplay • výdrž 10 hod • odolnosť IP67

Přenosný chytrý reproduktor pro všechna vaše poslechová dobrodružství. Užívejte si úžasný zvuk doma na Wi-Fi a poslouchejte na cestách s Bluetooth.
Malý reproduktor, velký zvuk. Precizně navržená akustika vytváří bohatý detailní zvuk, který od reproduktoru této velikosti rozhodně neočekáváte. Aktivována podpora čtečky obrazovky.
Streamujte nejen hudbu doma na Wi-Fi a poslouchejte na cestách s Bluetooth. Roam se automaticky znovu připojí k vaší Wi-Fi, jakmile jste v dosahu, a spáruje se s vaším telefonem, když jste mimo dosah, pro ničím nerušený zážitek.
Připravený na každé dobrodružství. S hodnocením IPX7 je Roam plně vodotěsný a jeho silikonové koncové krytky chrání reproduktor před pády a turbulencemi na cestách. Může být ponořen do hloubky 1 m až po dobu 30 minut.
Užívejte si až 10 hodin nepřerušovaného přehrávání na jedno nabití. Roam se přepne do režimu spánku, když není používán, aby šetřil energii, a ve vteřině se probudí stisknutím tlačítka.
Objevte bezdrátový zvukový systém navržený tak, aby s vámi rostl a zlepšoval se díky novým funkcím a službám, jako je i Sonos Radio.
Aplikace Sonos vám dodá naprostou kontrolu. Získejte podrobné pokyny pro nastavení vašeho systému, vyhledávejte hudbu, spárujte reproduktory pro synchronizované přehrávání, vytvořte vlastní budíky a mnohem více. Všechny reproduktory a komponenty Sonos se připojují přes Wi-Fi. Začněte s jedním reproduktorem, další přidáte později.
Přehrávejte hudbu, sledujte televizor, filmy, poslouchejte rádio, desky a mnohem více po celé domácnosti. Pozvedněte veškerou svoji zábavu s křišťálově čistým, bohatým detailním zvukem vytvořeným tou nejlepší akustikou a nejmodernějším softwarem.

História ceny

▲11.17%
27. 10. 2021
199,00 €
20. 3. 2021
179,00 €

Výrobca

SONOS

Pozrite si ďalšie produkty Sonos Roam White